2777
2789

قبل وبعداز پریودی 

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیست یا عفونت و... دلایل مختلفی داره باید به پزشک مراجعه کنی عزیزم

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
حدود یه ماه از پریود شدنم میگذره

خوب شاید سیکل بعدیت نزدیکه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
آخه قبلاً اینجوری نشده بودم

یه بارو دوبار اشکال نداره اما اگه بازم تکرار شد برو دکتر  ولی معمولا خیلی از افراد شروع و پایان پریودیشون اینلکه بینی هارو دارن و جای نگرانی نیست ... اگه وسط دوره هات بود باید بررسی بشه

حدود یه ماه از پریود شدنم میگذره

خب شاید داری پریود میشی و اولش داره لک میاد

اگه لکه بینی قبل و بعد پریودات تکرار شد ممکنه مشکل باشه 

حالا واسه اینکه خیالت راحت بشه اگه تا حالا تو عمرت نرفتی سونو یه سونوی لگن برو که رحم تخمدونت رو چک کنن و بعد دیگه اگه پریودات منظم بود و درد شدید و خونریزی شدید نداشتی احتیاج نیست دیگه بری سونو 

ببین ادم گاهی دارو استفاده میکنه یه لکه های داره من قدیما یه داروهایی که استفاده میکردم میخواستم پریود بشم رنگ خونریزیم اولاش تغییر میکرد یا کلا اون ماه میزون نبود دوباره ماه های دیگه درست میشد.