2777
2789
عنوان

تتلو

121 بازدید | 18 پست

نظرتون راجب تتلو چیه؟

من نه خوشم میاد ازش نه بدم میاد، اهنگاشم ندارم، فقط میخوام بدونم نظر شما راجبش چیه؟

آدما‌نمیدونن‌چجوری‌میتونن‌با‌کوچیک‌ترین‌حرفاشون چه‌حال‌بدی‌بهت‌وارد‌کنن(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل خودتون خنثی😁

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

خیلی صداشو دوس دارم 

فقط از بعضی حرفاش خوشم نمیاد ولی درکل خوبه 😁

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

قبلنا بهتر بود

کلا حسم نسبت بهش خوبه 

آهنگاش عالی

البته بدی هایی هم داره

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

دلم براش میسوزه اگر اینم آقازاده بود ازش حمایت می‌کردن می موند ایران ...مگه یه مجوز چی بود بهش ندادن طفلک ؟اینهمه دزد و جنایتکار میشن رییس جمهور و وزیر عیب نداره فقط این بنده خدا بد بود ؟

من قبلأ ک ایران بود دوسش داشتم ولی الان متنفرم ازش چون واقعأ از نظرم مشکل روانی داره ادم سالم با خودش اینجوری نمیکنه معتادم ک هس اسمش اصلأ هنر مند نیس شاید فقط ی ادم سیاسی جسور باشه والا خیلیا میگن خرف حق میزنه کجا گفتن ک حرف حق رو باید با فحش زد مگه یاس نیس.؟؟؟

اگه فا..ل خواستی درخواست بده

من ميدونم کسي كه طرفدار ايشون باشه جواب محترمانه اي به منتقد خواننده نميده

و با شنيدن اون حجم از توهين به تك تك اعضاي خانواده و فاميل و...توسط طرفداران، بهشون حق میدم.

با احترام سبکش رو دوست ندارم

خواننده‌ي محترم و با صدا زياد وجود داره

من طرفدار سنتي نيستم ضمنا

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...