2789
عنوان

خودکشی

124 بازدید | 5 پست

بعضی از نظرات یه عده رو راجب این موضوع که میخونم میفهمم چقدر این موضوع واسشون چیپه که وقتی یه نفر خودکشی کنه حتما اون ادم ضعیف و بدبخت و ادم احمقی بوده.

ما جای کس دیگه ای نیستیم هیچ وقت هم نمیتونیم جای اون شخص باشیم.یه عده با اینکه همه چی دارن ولی بازم هست چیزایی رو که ندارن که ما هیچ وقت نمیفهمیم یا حداقل به اندازه اون شخص برامون ارزش نداشته. چه بسا بهترین بازیگرا هم خودکشی میکنن.افسردگی رو بعضیا نمیتونن انتخاب کنن.بعضی مسایل با مشاوره و قرص حل نمیشه.انگار فقط با اون مشکل افریده شده. بعضی اوقات طرف همه چی داره پول ثروت شهرت عشق محبت خانواده دین همه چی ولی وقتی تصمیم به خودکشی میگیره چیزی واسش مهم تر از همه اینا بوده که داشتن همه این چیزا بازم نتونستن جای خالی چیزی که نداره رو پر کنن. همدیگه رو قضاوت نکنیم. چون خودکشی کار ادمای ضعیف نیست. تصمیم به مرگ خیلی خیلی کار سختیه .ادمای ضعیف از پسش برنمیان

تاریخچه زندگیم در یک کلمه((هعی...))

منم همیشه ‌میگم ادم تا مجبور نباشه جون خودشو نمیگیره

مثلا الان من شاید خودکشی نکنم ولی خوب خیلی الکی زندم مثلا زلزله میاد حتی یه ذره هم نمیترسم

نزدیک بود تصادف کنیم بمیریم ولی اصلا نترسیدم چون زتدگی نمیکنم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربونت دقیقا درستشو گفتی

کسی که بر خلاف قوی ترین میلش که میل به بقا هست کاری رو انجام میده یعنی جیگرش خونه🙃 یه وقتایی این دنیا چنان غیر قابل تحمل میشه که میخوای هر کاری کنی فقط دیگه اینجا نباشی 

من که تجربه افسردگی و اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی و....دارم میفهمم این یعنی چی

شما سرت درد می‌کنه نمیتونی تحمل کنی و اگه دارو هم اثر نکنه کلافه میشی آرزوی مرگ می‌کنی حالا فرض کن رو اعصاب و روان سوهان بکشن انگار و شبیه بقیه آدما نباشی و نتونی دنیارو عادی درک کنی.ترسناک نیست؟پس خواهشاً قضاوت نکنید

قربونت دقیقا درستشو گفتی کسی که بر خلاف قوی ترین میلش که میل به بقا هست کاری رو انجام میده یعنی جیگ ...

میدونی خیلی سخته با عشقی متولد میشی که اون عشق حتی ادم نیست.خدا هم نیست.خیلی سخته که متفاوت از بقیه انسان ها فکر میکنی.زندگی میکنی.اگه انسان ها میگن من از همه بهترم تو میگی انسان با بقیه موجودات برابره.یا حالا چیزای دیگه که با فرهنگ ادمی متفاوته.نمیدونی از غشقی که خدا بهت داده خوشحال باشی یا ناراحت بشی پای عذابی که میکشی

تاریخچه زندگیم در یک کلمه((هعی...))