2777
2789
عنوان

کرونا

95 بازدید | 14 پست

بچه ها شوهر خواهرم کرونا گرفته

تو خونه غرنطینه شده ولی سرویس توالت و حموم مشترک

بچه های خواهرم یکم علائم دارن

راه انتقالش چیه

کیا تجربه دارن

زود خوب شن

واکسن کدوم مدلش خوبه،،،و آیا باید تست داد قبل واکسن

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

اگر علائم دارن مبتلا شدن از راه تنفسم منتقل میشه واکسنم فعلا نمیتونن بزنن چون کرونا دارن

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم گرفتن کرونا چیزی نیست که سریع علائم نشون بده یعنی ممکنه قبل بزور علائم ازش گرفته باشن

راه انتقالش از طریق تنفس

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

قبل واکسن حتما تست بدید.

راه انتقال که تنفسي 

بنظر من تو هر خونه‌اي كه بيمار كرونايي باشه،بقيه صد در صد تو بدنشون هست

يا علامت نشون ميدن

يا ناقل بي علامت هستن

بايد ویتامین c زیاد استفاده کنن و هر کدوم از علایم تنگي نفس يا سرفه حتی تك تب و خلط خوني و حتي درد و كبودي دست و پا داشتن سریع برن دکتر 

البته بعد از ۳ روز اول

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

منم گیج شدم بخدا دارم دیونه میشم نگرانم و استرس گرفتم 

میگن باید سالم باشی تا واکسن بزنی 

بعضیا میگن علایم هم نداشته باشی بازم ممکنه کرونا داشته باشی تست هم ممکنه خطا بره پس از کجا بفهمیم سالمیم یا ن ؟؟

من اشنا و فامیلا رو دیدم تست ندادن واکسن زدن اگه تب نداشته باشی میزنن و مشکلی نداره 

من فقط الان نگرانم و استرس دارم چیکار کنم ؟

بزنیم یا ن 

ویروس تنفسی از راه تنفس .تست بدن آره .واکسن هم نوبتتون که شد  نمونه ای که هشت رو تزریق میکنن بی ...

سینوفارم خوبه ؟

الانم هس؟

من بازام میخاد بزنه نمیدونم میتونیم انتخاب کنیم یا ن 

اگه تست ندیم چی علایم نداره هیچی 

اگر علائم دارن مبتلا شدن از راه تنفسم منتقل میشه واکسنم فعلا نمیتونن بزنن چون کرونا دارن

خیلی استرس داریم

دوستم میگفت از راه شست شو ظروف بیمار کرونایی گرفته

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
بنظرم گرفتن کرونا چیزی نیست که سریع علائم نشون بده یعنی ممکنه قبل بزور علائم ازش گرفته باشن راه انت ...

فقط تنفس

من خودم یکم سردرد دارم وای

قبل واکسن حتما تست بدید. راه انتقال که تنفسي  بنظر من تو هر خونه‌اي كه بيمار كرونايي باشه، ...

خیلی داغونیم

ما شوهر خالم کرونا داشت نمیدونست شب خوابید خونمون صبحش تست داد ولی هیچ کدوم مون نگرفتیم جالبه

چطور

شاید چون خیلی پیشتون نبوده

فقط یک شب بوده