2777
2789
عنوان

وایییی😨😨😨

320 بازدید | 28 پست

بابام مهندسه تو هلدینگ بزرگ کار میکنه و یکی از همکاراش هم که مهندسه  ی پسر داره اسمش پرهامه انقد شبیه پویان مختاریه که من اولین بار دیدمش فک کردم خودشه بعد الان پیام داده دوست دارم استرس گرفتم نمیدونم چی بگم بلاکش کردم چیکا کنم چند بار هم زنگ زده بود گفته بود دوست دارم و عاشقتم و ازین حرفا خیلی استرس گرفتم حالم بد شده معدم داره میاد تو دهنم نمیدونم چرا میترسم راهنماییم کنین لطفا اما من به اون  هیچ حسی ندارم😨😖😖😖

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان همه میان میگن خدا بده شانس😂خوشی زده زیر دلت و از این حرفا 😂🚶‍♀️

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بابا پسره ولم نمیکنه هرشب زنگ میزنه میگه تروخدا من دوست دارم نمیتونم ولت کنم 

ایییی😓😓

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره
راستی اسم آخرین رمانی ک خوندی چیه؟

شاید داره راس میگ خب بنده خدا شماهم‌گیر دادین ب این رمانا ول کن یقهی بدبدختو🚶‍♀️😂😂

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵