2777
2789
عنوان

کرونا

81 بازدید | 15 پست

بچه ها تو رو خدا کمکم کنید مامانم کرونا گرفته هیچی نمیخوره 😭 تبش هم بالاست اکسیژن هم نود ایناست میگن هر کی هم بستری میشه بدتر میشه جا نیست تو بیمارستان ها 

تو رو خدا بگین چیکار کنم جون بگیره چه غذاهایی درست کنم براش دمنوش و دعا هر چی هست بگید حالم خیلی خرابه😭 اگه برای مامانم اتفاقی بیوفته من میمیرم 🥺😭🤦🏻‍♀️

❤️خدا❤️

سلام عزیز دلم نگران نباش آروم باش به خدا توکل کن امروز یه دکتری صحبت کرد گفت توروخدا بعضی بیمارا نیاز به بستری دارن نگید فضای بیمارستان الودس حتما در وهله ی اول ببرید دکتر با تشخیص پزشک تو خونه بستری بشه 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

گیاهان ودمنوش های زیر از دوره های باستان مورد استفاده برای بیماری های عفونی و ریوی بوده اند و درکشور چین تعدادی از این داروها برای درمان کرونا بسیار موثر بوده

*1* گل ختمی🌸

درمان تب-رفع گرفتگی بینی-رفع سرفه شدید(به صورت دمنوش )

*2* گل بابونه🌼

دمنوش آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود

درمان سریع مشکلات تنفسی-درمان سردرد

*3* شیرین بیان🪵

بهبود تنفس- تقویت سیستم ایمنی بدن درمقابل تمامی بیماری های عفونی-درمان سریع عفونت ریه-درمان آسم و تنگی نفس

*4* پیچ امین الدوله🌷

جوشانده ی آن طبق تحقیقاتی به صورت یک پنی سیلین ویروسی عمل میکند-درمان سردرد-درمان دردهای عضلانی-کاهش تب ولرز و حرارت بدن

*طبع این گیاه سرد است با عسل میل شود*

*5* نعنا🌿

نعنا به شکل چای برای رفع گلودرد-گرفتگی بینی-پاکسازی ریه-رفع سرفه-مفید است

*6* کندر

دمنوش آن برای تنگی نفس-رفع سرفه مفید است

*7* گل ماهور🌸

1قاشق ازاین گل به اضافه ی 1قاشق شکر در 1لیتر شیر بجوشانید برای درمان سرفه

کاربری  ۲ نفره

بسم الله الرحمن الرحیم

یامن اسمه دوا و ذکره شفا

*جنس و طبیعت کرونا:*

بلغم (سردی و تری)

(غذاهای سرد و آب خوردن ممنوع)

1_ *حجامت* (90_80 درصد ویروس را از بدن خارج میکند)

2_استفاده از *آب ممنوع* / به جایش *آب سیب* (حتماً خودتون تهیه کنید) بخاطر عفونت و ویروس کشی و از بین بردن تب

3_ استفاده از *نمک دریا و آویشن* هر نیم ساعت سر انگشت با بزاق دهان مخلوط خورده شود.(بخاطر ویروس کشی دهان و گلو و معده و گرفتن رطوبت اضافه از بدن)

4_ استفاده از *داروی امام کاظم ع* / هر ده دقیقه به انداره یک عدس با بزاق دهان/سعی کنید بدون آب. (بیشتر باید مواد در روی لوزه ها قرار بگیرد و آرام آرام با بزاق دهان پایین برود)(بخاطر قوی شدن سیستم ایمنی بدن)

5_ غذاهای مورد استفاده:

حتماً *پر نمک (دریا) و  پر  سیر وپیاز با گوشت های گرم*

*سوپ های پر سبزیجات* مثل گزنه شنبلیله و کدو حلوایی و برگ‌چغندر و گشنیز هر سبزی دیگر...همراه گوشت گرم مثل گنجشک، کبوتر، کبک، بلدرچین، بوقلمون، خروس، شترمرغ( گوشت مرغ ممنوع)

*کباب کوبیده* حتماً با گوشت گوسفندی

(بهتره خودتون درست کنید یا از جای مطمئن بگیرید)

6 _ استفاده از *نوره زرنیخ دار* (واجبی) +حنا( به مقدار مساوی)به صورت مالشی از گردن تا نوک پا و استشمام بوی آن در حمام

یا استشمام *بوی نوره سنتی*( ۱ ق غ نوره + مقداری آبجوش در یک استکان و استشمام عمیق) برای پاکسازی ریه

7_ استفاده از داروی *چرک خشکان 31 گیاه*(آنتی بیوتیک قوی و کاملا گیاهی) به صورت دمکرده + *جامع*( یک عدس) + *مومیایی*(یک نخود) روزی 1 لیوان/ (به یاد داشته باشید که این دمنوش (آب قرص شما هست) و جامع و مومیایی(مثل قرص) بهتر هست بلعیده شود.) چون مومیایی تلخ و جامع تند هست(بخاطر رفع عفونت بدن و ریه)

یا استفاده از *شربت سرماخوردگی*(هر ۲ ساعت ۱ ق چ)

8_ *چرب کردن و بادکش پشت شانه ها و کمر با روغنهای گرم و دستگاه بادکش (برای خونرسانی بیشتر به ریه ها)

9_ استفاده از *داروی کاشم*(برای از بین بردن زواید و پاکسازی ریه)

و *داروی سعال*(برای از بین بردن سرفه زیاد)

10_استفاده از *دمنوش‌ رازیانه‌*(۲ق غ)+ *بارهنگ*(۱ ق چ)+ *جامع*(۱عدس)+ *عسل*(به مقدار لازم)+ *آب*(۲ لیوان) آنقدر بجوشد تا ۱ لیوان باقی بماند سپس صاف کرده با عسل شیرین کرده و جرعه جرعه بنوشید/روزی یک لیوان (بخاطر ویروس کشی دهان و گلو و معده و ضعف بدن)

11_ استفاده از *ژل عسل رویال*

یا استفاده از *مومیایی*/هر روز به اندازه ۱ نخود(بخاطر از بین بردن ضعف بدن)

12_*استشمام بوی گل نرگس* (بخاطر از بین بردن سرفه و گلودرد و حساسیت و ویروس)

13_استفاده از *روغن بنفشه بادامی* روی پیشانی و روی پنبه (از طرف مقعد) در صورت داشتن تب

#استفاده از *آب سیب طبیعی و تازه*(برای از بین بردن تب)

14_ استفاده از *دود اسپند و‌ کندر* (برای ضدعفونی کنندگی هوای محیط)

15_ استفاده از اسپری کردن *عرق نعنا یا سرکه انگور*(برای ضدعفونی کردن سطوح و فضا)

16-بخور صورت با آویشن یا گل بابونه

توضیحات:

طبق دستور امام معصوم ع، سعی کنید (استفاده از نوره و حجامت در روزهای ۴ شنبه و جمعه نباشد مگر در صورت اجبار و بیماری)

🌸 استفاده از ۸ مورد اول واجب هست و بقیه موارداختیاری و با توجه به شرایط بیمار...

با این نسخه ان شاء الله حدود 3 الی 10 روزه جواب میگیرید که بستگی به درگیری حجم ریه و بدن از ویروس کرونا میباشد. 🙏

کاربری  ۲ نفره

عزیزم نگران نباش سعی کن خونسردیت حفظ کنی منم چند وقت درگیرش بودم دکتر متخصص بهم ویتامین سی شربت برم هگزین شربت زینگ سولفات قرص اسساین داده بود البته یه سری امول وسرم هم موقعی که بستری بودم زدن

سلام عزیز دلم نگران نباش آروم باش به خدا توکل کن امروز یه دکتری صحبت کرد گفت توروخدا بعضی بیمارا نیا ...

خودش نمی‌خواد بره من چیکار کنم😭🤦🏻‍♀️

❤️خدا❤️