خسته شدم بخدا دارم دیوونه میشم دخترم از دوماهگی به بعد دیگه شیر نخورد تمام راه ها رو امتحان کردم میمرد از گشنگی هم لب نمیزد یه مدت تو خواب میخورد منم توخواب بهش میدادم ولی فقط دو دیقه مک میزد ...همش از گشنگی گریه میکرد حتی شیرخشکم نمیخوره. بیشتر شیرخشکارو امتحان کردم بازم نمیخوره منم شیرمو میدوشم میریزم تو شیشه و وقتی میخوابه میدم بهش ولی جدیدا تو خواب هم نمیخوره بگید من چه خاکی بسر کنم؟الانم دارم شیرخشک میدم تو خواب که اونم نمیخوره چهارساعت یبار تگه دو یه تا مک بزنه کمتر از ۳۰تا میخوره...بازها بردم دکتر ولی فایده نداره هیچکدومی دردی از من دوا نمیکنن😭😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میفهمم چی میگی براش غذای کمکی هم شروعکن از شیره بادامشروع کن و کمکم فرنی بده بهش
گلم شیره بادام چیه نوزاد کنم 6 ماهشه
اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼