2777
2789
عنوان

تتلو

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 41 پست
چجوری خودمو بکشم که مرگم طبیعی جلوه کنه     نیوفیس تتلو بشی؟ خدایا داریم به چه سمتی میریم

🤣🤣

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نیوفیسش شی ؟ یعنی چی؟

یه جورایی مثل دستمال کاغذی هست 

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

متوجه نشدم 

کامنتهارو بخون تتل هرروز با یکیه اینم‌میخاد یکی ازاون یکی هاوباشه 

چجوری خودمو بکشم که مرگم طبیعی جلوه کنه     نیوفیس تتلو بشی؟ خدایا داریم به چه سمتی میریم

بیا تحویل بگیر ،شما همونی بودی که تو اون تاپیک بودی ترکیید 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
ن باو میرفتن میومدن خب منم با اون خانوم بودم ن شما❤

کرونا بودا😐😐😐😐😐

سایت تبادل نظرِ عزیزم😂 اولش ک مشکلی نبود جواب دادین

کم اوردین❤🖐😁

دختری در من ساز امیدواری می نوازد💃🍂
کرونا بودا😐😐😐😐😐 سایت تبادل نظرِ عزیزم😂 اولش ک مشکلی نبود جواب دادین  کم اوردین❤🖐😁

من ک نفهمیدم چ گفتی🤔🤔ب هر حال من گفتم ۹۸کرونا شرو شد همینننننن🤗🤗🤗🤗

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

نیو فیس  

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
نیوفیسش شی ؟ یعنی چی؟

یکی دوبار باش باشن بعد خدافس

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
روت میشه با بابات بری کنسرت تتلو؟🤪

مثلا چرا روم نشه

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره