2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه مذهبی هستین، چند تا چیز تو احادیث هست

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من انار خوردم دخترم مثل سفیدبرفیه، ولی اول ژن و پدر ومادر. 

بچه اولم سفیده ولی چشم ابرو مشکی همسرم بوره دوست دارم دومی اگه دختر باشع بور بشه

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

من سر بارانم ذکر یا مصور زیاد گفتم دختر موطلایی با چشمای درشت پوست روَشن چال گونه انگار نقاشیه بدنشم خیلی قشنگه خیلی قربونش برم من 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
من سر بارانم ذکر یا مصور زیاد گفتم دختر موطلایی با چشمای درشت پوست روَشن چال گونه انگار نقاشیه بدنشم ...

خدا حفظش کنه مرسی

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
میشه بگی عزیزم

بفرمایین🙂

https://www.khabaronline.ir/news/208024/دستور-امام-صادق-ع-برای-زیبا-شدن-صورت-قلب-و-فرزندتان

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
برای زیبایی کسی که بدنیا اومده چی؟

سلام راستش شنیدم بعد نماز 7 بار یا جمیل گفتن زیبا میکنه

ولی نمیدونم این مطلب معتبر هست یا نه

ینی نمیدونم چقدر اعتبار داره