2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن چند ساله بازنشسته شده نیستش.منم دنبالش بودم

اگر همین‌پروین‌ همتی که دو دوستم دو روز پیش رفته پیشش باشه نه هنوز هستش 

اتفاقا منم میخوام اقدام کنم دوستم توصیه کرد گفت خوبه 

میخواستم ببینم شما قبلا رفتین پیشش یا نه واس همین‌پرسیدم‌ اطلاعاتم کامل بشه 

اگر همین‌پروین‌ همتی که دو دوستم دو روز پیش رفته پیشش باشه نه هنوز هستش  اتفاقا منم میخوام اقد ...

عزیز حالا وایسا برات تعریف کنم .خوب شد گفتی..من دنبال همتی میگشتم تو نت.بعد پروین همتی که چند جا مطب داره رو پیدا کردم که توی درمانگاه توی تهرانپارس یکیشه .رفتم پیشش دیدم اصن اون روشی که گفته بودن این نداره ..نگو من اصن اشتباه پیدا کردم این زنه ولی اون که خیلی معروفه مرده ...

عزیز حالا وایسا برات تعریف کنم .خوب شد گفتی..من دنبال همتی میگشتم تو نت.بعد پروین همتی که چند جا مطب ...

پس همتی معروف مرد هست!

ممنون که گفتین 

کلا توی نت هم چند تا همتی نشون میده 

بازم ممنون که به پیامم جواب دادین؟؟؟

من اول رفتم پیش نازنین آریانژاد خیلی مطبش شلوغه 

میخواستم‌دکتر عوض کنم اینو پیشنهاد دادن 

ممنون عزیز

سلام عزیزم 

این خانم دکتر پروین همتی هستند و اصلا اون دکتر همتی معروف نیست و دکتر همتی معروف گویا آقا هستند نه خانم 

و اما این "خانم دکتر پروین همتی " متخصص زنان که خواهرم برای سزارین رفتند پیش ایشون ، این خانم دکتر پروین همتی اصلا در جراحی های زنان حاذق و ماهر و حرفه ای نیستند و در جراحی سزارینی که برای خواهرم انجام دادند ، بسیار جراحی بدی انجام دادند که خواهرم تا چند هفته در بیمارستان تهرانپارس بستری شد و به علت جراحی بد دکتر پروین همتی به عمل دوم در بیمارستان تهرانپارس منجر شد که جراح عمل دوم  آقای دکتر نصیری از بهترین جراحان زنان و زایمان بودند ، خواهرم رو نجات دادند و جراحی دوم به خوبی توسط دکتر نصیری حاذق انجام شد

سلام شما رفتین پیش دکتر ؟؟دکتر خوبی بود؟؟؟

سلام عزیزم 

این خانم دکتر پروین همتی هستند و اصلا اون دکتر همتی معروف نیست و دکتر همتی معروف گویا آقا هستند نه خانم 

و اما این "خانم دکتر پروین همتی " متخصص زنان که خواهرم برای سزارین رفتند پیش ایشون ، این خانم دکتر پروین همتی اصلا در جراحی های زنان حاذق و ماهر و حرفه ای نیستند و در جراحی سزارینی که برای خواهرم انجام دادند ، بسیار جراحی بدی انجام دادند که خواهرم تا چند هفته در بیمارستان تهرانپارس بستری شد و به علت جراحی بد دکتر پروین همتی به عمل دوم در بیمارستان تهرانپارس منجر شد که جراح عمل دوم  آقای دکتر نصیری از بهترین جراحان زنان و زایمان بودند ، خواهرم رو نجات دادند و جراحی دوم به خوبی توسط دکتر نصیری حاذق انجام شد

اگر همین‌پروین‌ همتی که دو دوستم دو روز پیش رفته پیشش باشه نه هنوز هستش  اتفاقا منم میخوام اقد ...

سلام عزیزم 

سلام عزیزم  این خانم دکتر پروین همتی هستند و اصلا اون دکتر همتی معروف نیست و دکتر همتی معروف گ ...

سلام خانما من ۳ماهمه تحت نظر پروین همتی هستم الان این نظرو خوندم به شدت ترسیدم چون شوهرم زیاد ازش خوشش نمیاد همش میگه عوضش کنیم الان چیکار کنم ؟؟؟

سلام خانما من ۳ماهمه تحت نظر پروین همتی هستم الان این نظرو خوندم به شدت ترسیدم چون شوهرم زیاد ازش خو ...

سلام

شما دکترتون را عوض کردین بالاخره؟ منم میخواستم به ایشون مراجعه کنم