bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11098 عنوان کسی یزدی بلده،؟ 79 بازدید | 8 پست خونکسار یعنی چی 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴ 1400/06/02 | 17:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42108 فکرکنم میشه جای خنک .هوای خنک راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42108 اولین باره همچین اصطلاحی میشنوم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دختراناهیتا عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 1876 جای خنک جای سایه خنکه یاعصراکه هواخنکه میگن خونکساره هوا بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42108 @ohe عزیزم شمابلدی؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
queen2021 عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 507 کیک یزدی منظورته مواد کیک درست کن بریز قالب کیک یزدی بذار فر تمام دوست داشتی کنجد نارگیل تزئین کن با نارگیل خوشمزه تره
دختراناهیتا عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 1876 اسی یامیگن بریم خونک ساردرختابشینیم یعنی بریم توی سایه خنک درختابشینیم بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید