2777
2789
عنوان

راسته که میگن......

155 بازدید | 16 پست

اخه این همه ادم واکسن میزنن مشکلی براشون پیش نمیاد 

چرا میگن اگه واکسن بزنی میمیری😐😐😐😐😳🤦🏻‍♀️😑 

این حرف چرا تو دهن بعضیا افتاده 

ادمو به ترس میندازن 

ما میخایم بریم بزنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چشم دیدم زدن و فوت کردن بدون بیماری زمینه ای ...

احتمالا کرونا داشته.چون‌مادرشوهر خودم اینجور شد ولی حالش بد شد شدید.پدرشوهرم کرونا داشته نگو مادرشوهرم هم ناقل هستش رفت واکسن زد بعد که فهمید شوهرش مثبته یدفعه ترس کرد حالش بد شدو کرونا گرفته بود.

بزار بهت بگم مشکل کجاست. مشکل اینه که اونایی کرونا دارن به هیچ عنوان نباید واکسن بزنن. متاسفانه جدید اونایی کرونا دارن تست میدن تستشون منفی میشه واسه همین اونایی دارن نمیدونن به بقیه کرونا میدن بعضیاام که نمیدونن کرونا دارن واکسن میزنن میمیرن.من که خودم نمیزنم 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
سیاست  جدیده.چیزی هم بگی بهشون بر میخوره.کسایی عم‌که میمرن بهاطر رعایت نکردن خودشون و اطرافیانش ...

واکسن زدن مردن چه ربطی داشت 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

یکی از اقوام ما واکسن زده بود ولی کرونا گرفت و فوت کرد،چه جوون رشیدی هم بود،حیف شدش به خدااا

حالا دقیق نمیدونم کرونا داشته بعد واکسن زده،یا واکسن زده بعد کرونا گرفته

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

الان چون نوع جدید کرونا همه گیریش زیاد شده خیلیا کرونا دارن و نمیدونن برای همین واکسن میزنن یا بدجور مریض میشن یا... 

بهتره قبلش مراقبت بیشتری کنیم

اوناییکه شرایطشو دارن قرنطینه بشن

بهترین حالت اینکه تست بدیم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
شما زدی؟ من استرس گرفتم

من اگه نوبت م بشه حتما میزنم، یک روز م صبر نمیکنم و حتما خیلی خیلی رعایت میکنم تو اون تایم خیلی مواظب باشمدعلایم  کرونا نداشته باشم و برم بزم 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
پست بعدیم گفتم درصدیشون ممکنه کرونا داشته باشن و ولی ندونن.مثال هم زدم.

منم همین گفتم وقتی تست میدن منفی میشه ولی کرونا دارن خوب واکسن میزنن میمیرن دیگه. الان میگن کرونا دلتا تستش منفی میشه بیشتر. خوب عقل میگه واکسن نزنیم مگه مطمئن باشیم کرونا نداریم. ولی نمیتونیم مطمئن باشیم