2777
2789

اول شستن صورت با ژل یا فوم، تونر، سرم، مرطوب کننده، ابرسان که روزی دوبار صبح و شب رعایت میشه

هفته ای دوبار اسکراب 

ماسک دور چشم

هفته ای 2 الی 3 بار ماسک صورت 

خوردن 8 لیوان اب در روز

نوع پوستم مختلط

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوینده مارک کلینیک

تونر بایومارین

ضد جوش پانژل

دور چشم ووچه

ابرسان الیوکس

سرم درمالیفت

تقویت مژه و ابرو

هفته ای ۲ بار ماسک جلبک دریایی و اسکراب برنج

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟

شبها قبل خواب

فوم شستشوی وچه

ابرسان وچه

کرم دور چشم وچه

بالم لب

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اون یکی تاپیک تعطیل شد نتونستم ریپلایتو ببینم عزیزممم

اره عزیزم

فکر کنم گفتم زبان کشور مقصدت رو پس کار کن چون انگلیسی خیلی جاها زبان عموم نیست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مرسی عزیزم نمیدونم چرا تعطیل شد تاپیک خیلی خوبی بود😑❤

منم نفهمیدم🥴