مرگ1235 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 119 عنوان روتین پوستی 108 بازدید | 10 پست روتین پوستی تون (کارهای که روزانه برای پوستتون انجام میدید) رو بگین اگه میشه مارک محصولات و نوع پوستتون رو ذکر کنید عشق حرفی تو خالیست 1400/06/02 | 16:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوخانوممممم عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3688 عزیزم لایکم کن پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
ملکه_بانشی عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 11160 اول شستن صورت با ژل یا فوم، تونر، سرم، مرطوب کننده، ابرسان که روزی دوبار صبح و شب رعایت میشههفته ای دوبار اسکراب ماسک دور چشمهفته ای 2 الی 3 بار ماسک صورت خوردن 8 لیوان اب در روزنوع پوستم مختلط گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد...
miss_marmoolakترکیده عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 4885 شوینده مارک کلینیکتونر بایومارینضد جوش پانژلدور چشم ووچهابرسان الیوکسسرم درمالیفتتقویت مژه و ابروهفته ای ۲ بار ماسک جلبک دریایی و اسکراب برنج من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 شبها قبل خوابفوم شستشوی وچهابرسان وچهکرم دور چشم وچهبالم لب ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مادر_کیاان عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1254 به نام خداپوستم مختلطهژل شستشوی صورت هیدرودرم تونر سینرهضدافتاب بی رنگ spf50 سینرهبالم لب ساویز خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها ❤
shine_bright عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 447 شبها قبل خواب فوم شستشوی وچه ابرسان وچه کرم دور چشم وچه بالم لب اون یکی تاپیک تعطیل شد نتونستم ریپلایتو ببینم عزیزممم
tomorrowisagoodday عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 1524 پوست من خشکه روزی سه بار آبرسان .و کرم تغذیه رسان.ضدآفتاب هر 4 ساعت.شستن صورت با پن گیاهی.شستن صورت با دوفاز
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اون یکی تاپیک تعطیل شد نتونستم ریپلایتو ببینم عزیزممم اره عزیزمفکر کنم گفتم زبان کشور مقصدت رو پس کار کن چون انگلیسی خیلی جاها زبان عموم نیست ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
shine_bright عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 447 اره عزیزم فکر کنم گفتم زبان کشور مقصدت رو پس کار کن چون انگلیسی خیلی جاها زبان عموم نیست مرسی عزیزمنمیدونم چرا تعطیل شد تاپیک خیلی خوبی بود😑❤
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 مرسی عزیزم نمیدونم چرا تعطیل شد تاپیک خیلی خوبی بود😑❤ منم نفهمیدم🥴 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰