2777
2789
عنوان

خانما دل درد نشانه کروناس؟؟

76 بازدید | 13 پست

شوهرم چند وقته حدود بیست روزه بدون سابقه قبلی دل درد میگیره و ول میکنه گاهی روزا خوبه گاهی روزا باز شدید میشه و

امروز و دیروز خیلی شدید شده و بالا هم میاره

و چیزی هم نمیخوره

بنطر شما کروناس؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

کسی رو دور و اطرافتون داشتین که دل درد داشته باشه و بعدش کرونا؟؟

بنظر شما میتونه چی باشه این دل دردای ادامه دار؟؟

اگه مسمومستم بود تا الان خوب شده بود دیگه

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا کرونایه

اخه دل درد و کرونا؟؟؟

جایی شنیدی شما؟

۲۰ روزه درد داره دکتر نرفته؟؟

یه سره نیس 

شدیدم نبوده

گاهی بوده و ول میکرده

یه سره نیس  شدیدم نبوده گاهی بوده و ول میکرده

ببین ازاسترس منم بعضی وقتهادل دردمیشم وحالت تهوع میگیرم بره دکترولی نه برااینکه کروناست یانه شایدروده اش ناراحتی داره

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
چرا نمیره دکتر؟یه تستم بده کرونا تب و بدن درد شدیدم داره

نه اونا رو نداره

تستم که اخیرا گفتن چتدان معتبر نیس

نمیشه استاد کرد

کسی رو دور و اطرافتون داشتین که دل درد داشته باشه و بعدش کرونا؟؟ بنظر شما میتونه چی باشه این دل ...

اینجا سوال نپرسی بهتره  هرچی بگی میگن اره کروناس😑😑 

بعد ۲۰ روز و فقط با همین علامت بعیده که باشه  

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
ببین ازاسترس منم بعضی وقتهادل دردمیشم وحالت تهوع میگیرم بره دکترولی نه برااینکه کروناست یانه شایدرود ...

نه استرسی که هس اما گرسنگی زیاد میکشه شاید زخم معده گرفته

آره برادر شوهرم فقط دل درد داشت تست داد مثبت بود

بعد علائم دیگش شروع شد؟