2777
2789
عنوان

کرونا

51 بازدید | 8 پست

مگه میشه پی سی آر و سی تی منفی بشه هرروز هم کلی ویتامین بخوری ومراقبت بعد کرونا داشته باشی 

تاپیک قبلیم میگم انروز تو خیابون سرگیجه گرفتم میگن کروناس میگم تمام تست و عکس منفی بود میگن منفی کاذب مگه میشه چنین چیزی بدتر دل آدم رو خالی میکنند عجباااااا من کلا یه پام بیمارستان مطب دکتر هستش خیلی حواسم هست باز میگن کرونا 

خدایاشکرت

انقدرگفتن کرونابرات تلقین میشه اون سرگیجه ها ول کن وبیخیال باش ببین تموم میشه یانه

آره پشیمون شدم تاپیک زدم اومدم میگم پی سی آر دادم اونم آزمایشگاه معتبر میگن کاذبه سی تی هم کاذبه ؟  کم مونده بگن داری میمیری 

خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پشیمون شدم تاپیک زدم اومدم میگم پی سی آر دادم اونم آزمایشگاه معتبر میگن کاذبه سی تی هم کاذبه ؟ & ...

من میگرن دارم قبل کروناهم داشتم سردردهای وحستناک میگیرم وحالت تهوع اصلانمیگم چون میگن کروناست بخاطراون نمیگم رفتم دکترکرونانیست چواصلاهیچ علایمی ندارم فقط سردردهست

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

من میگرن دارم قبل کروناهم داشتم سردردهای وحستناک میگیرم وحالت تهوع اصلانمیگم چون میگن کروناست بخاطرا ...

منم امروز سردرد شدید و بیحالی شدید از ماشین پیاده شدم بهتر شدم 

خدایاشکرت