2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون نیاد خونه ی پدرتون عکس العمل شما چیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 46 پست
من خونه مادرش نمیرم اونم نیاد ناراحت نمیشم اگه هم مثل شوهر تو رفتار کنه منم خونه مادرش نمیرم شوهره ...

این ی کثافتیه ازین لحاض ک اگه من نرم خونه مادرش منو نمیبره خونه مامانم...اینجوری قانع نیس ک هرکی بره خونه مامان خودش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونه مادرش نمیرم اونم نیاد ناراحت نمیشم اگه هم مثل شوهر تو رفتار کنه منم خونه مادرش نمیرم شوهره ...

ی شب گف بیا بریم نرفتم گوشیمو ازم گرف ک با مامانم رابطه نداشته باشم

رفتی اونجا سرسنگین باش  بزار هی تعارفت کنن تا چیزی بخوری  یکم تو گوشیت باش  برای ظ ...

امشب اگه نیاد اینجا بدون اوقات تلخی بهش میگم اشکال نداره ازین ب بعد هرکی بره خونه ی مادرخودش دیگه ن ت بیا ن من میام

این ی کثافتیه ازین لحاض ک اگه من نرم خونه مادرش منو نمیبره خونه مامانم...اینجوری قانع نیس ک هرکی بره ...

واقعا چرا مردا اینقدر زور گو هستن همه امورات هم باید دست مردا باشه خدا مرد را آفرید تا زن و زجر کش کنه 

چرا همه اختیارات دست مردای بی منطق و بی عقل هست 

منم سر خونه مامانش و مامانم اینقدر باهاش مشکل داشتم 

حالم بهم میخوره 

رفتار متقابل رو اصلا نمی‌فهمند 

این ی کثافتیه ازین لحاض ک اگه من نرم خونه مادرش منو نمیبره خونه مامانم...اینجوری قانع نیس ک هرکی بره ...

نمیشه که اینجوری بگو وقتی تو نمیای منم نمیام یبار دعوا بپا کن دیگه حساب دستش میاد

من یه هفته سر رفتو امدا قهر رفتم خونه بابام تا اخر جرفمو قبول کرد

از دست خانوادم ناراحت بود میگفت اصلا نیان خونمون ولی خونواده خودش میومدن با دمش گردو میشکوند منم جمع کردم رفتم قهر یه دعوایی شد گفتم طلاق بگیریم 😂😂دیگه هی خواهرش زنگ میزد اشتیمون بده جواب نمیدادم بعدم اومد دنبالم گفت باشه بیان منم میام اما بدون دعوت نمیرم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ی شب گف بیا بریم نرفتم گوشیمو ازم گرف ک با مامانم رابطه نداشته باشم

عیب نداره باید دعوا بپا کنی تا فک نکنه هرکاری دلش بخواد میتونه بکنه

هروقت اینکارو کرد توام ساکتو جنع کن برو خونه بابات بگو حرفی داری بیا با پدرم بزن

بذار خونوادت بفهمن برینن بهش حساب کار دستش بیاد وگرنه تا اخر عمر باید سواری بدی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
نمیشه که اینجوری بگو وقتی تو نمیای منم نمیام یبار دعوا بپا کن دیگه حساب دستش میاد من یه هفته سر رفت ...

اینم منکه مامانمو هر دو ماهی ی بار دعوت میکنم میدونم دلش نیس اینا هم میان همش گوشی دستشه

اینم منکه مامانمو هر دو ماهی ی بار دعوت میکنم میدونم دلش نیس اینا هم میان همش گوشی دستشه

اهمیت نده تو دعوت کن بگو بخند کن مگه خودش وقتی مادرشو میبینه ذوق نمیکنه

الان خوب شده ی ن؟؟؟

بعد از مدتها کش مکش العان دیگه هر کس خونه مادر خودش می‌ره ولی همین هم مشکل هست 

بزرگترین مشکل اینه که روزهای شنبه ما همیشه دعوا داریم چون جمعه ها میرین خونه مامانامون و شنبه آقا دلش پره حالا نمی‌دونم اونجا چی بهش میگن ولی یکشنبه خوب میشه تا آخر هفته 

وقتی می‌ره اونجا خیلی تو گوشش میخونن و خودشونو به مظلومیت میزنن و.... 

ولی بازم من چاره ای ندارم چون از خونه مامانش خوشم نمیاد و وقتی به فرق گذاشتناس فکر میکنم.  اصلا دوست ندارم برم خونشون 

عیب نداره باید دعوا بپا کنی تا فک نکنه هرکاری دلش بخواد میتونه بکنه هروقت اینکارو کرد توام ساکتو جن ...

بچم ۲۰ روزشه اگه برم قهر مطمئنم اینو ازم میگیره...مطمئننننننننم

ولی ت خونه باید ی دعوای خیلییییی اساسی بپا کنم

بعد از مدتها کش مکش العان دیگه هر کس خونه مادر خودش می‌ره ولی همین هم مشکل هست  بزرگترین مشکل ...

اره دقیقااااااااا منم خوبم باهاشون اونام خیلی خوبن بامن ولی کارایه اینو ک میبینم خیلیییی از همشون بدم میاد

بچم ۲۰ روزشه اگه برم قهر مطمئنم اینو ازم میگیره...مطمئننننننننم ولی ت خونه باید ی دعوای خیلییییی اس ...

با بچه سخته ولی هنوزم دیر نشده اگه هم میدونی با منطق درست میشه منطقی خواسته هاتو بگو اگه نشد اونوقت دعوا بپا کن