2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون نیاد خونه ی پدرتون عکس العمل شما چیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 46 پست
توام گفت بريم خونه مادرم بگو حالا امروز مادرتو نبيني نميشه گفت ن بگو پس تو برو من نميام بعد بگو شام ...

اره بخدا خیلییی حرصی شدم...خانوادش بامن خوبن ها...مادرش پیام میده بهم بیاین...خب رودروایسی هم گیر میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم مثل خودش رفتار میکردم موبه مو .

خونه مادرش سرمو میکردم توگوشی سرسنگین میشدم .

بااکراه میرفتم.

وفتی اعتراض کرد میگم مگه بده؟چطورخودت همیشه همینطوری هستی؟

شایداینطوری حساب کاردستش بباد

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
به فکر تلافی نباش اون موقع همه زندگیت میشه لج و لجبازی و بدتر میشه بیخیال باش

مگه میشه من برم اونجا خوب و حوشحال و خندون باشم ب همشون و این کثافت خوش بگذره بعد این اینجوری کنه و هممون ناراحت باشیم....اینجوری ک خوشبحال اینه

ینی خونه ی مادرش نرم؟؟؟

همه مردا همین جورین منم همین مشکل دارم خونه مامانم اصلا نمیاد 

و منم محل نمیدم اصلا تعارف نمیکنم بیا تو البته خدا رو شکر العان خودمم نمیرم خونه مادرش هر هفته هر کی می‌ره خونه مادر خودش 

نمی‌دونم چرا مردا اینقدر عقده ای هستن انگار زن شون خانواده نداره من بهش میگم خب یکو می‌گرفتی که هیچ کس نداشته باشه و بی کس و کار باشه 

پررررررررررررررررررررررررررررو 😈👿😈👿👿

من خونه مادرش نمیرم اونم نیاد ناراحت نمیشم

اگه هم مثل شوهر تو رفتار کنه منم خونه مادرش نمیرم

شوهره من هرجا دعوتش کنن میاد هرچند ماهی یبار دعوتش میکنن میاد 

الان خوش بگذرون اما دیگه خونه مادرش نرو اگه حرفی زد بگو بهتره هرکی تنها بره خونوادشو ببینه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اگه بخوای مثل خودش خونه مادرش رفتار کنی خودت رو از چشم خانواش می‌ندازی اونا که نمیدونن دلیل این رفتا ...

خب منم همین فکرو میکنم با خودم...باز میگم وقتایی ک میریم جلو شوهرم مثه خودش رفتار میکنه باشم وقتی این رف بیرون باز خیلی خوب باشم