2777
2789
اونجوری ک پفش میخابه

چون بکینگ پودر زدم بهش استراحت میدم معمولا هم خوب در میاد

بعد پخت نه، قبل پخت موقه ای که خمیره

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
برا اینکه کیک پف کنه باید همه موادت همدمای محیط باشه تخم مرغ و شکر رو انقدر بزن که سفید و کشدار بشه ...

همه ی اینارو همیشه انجام میدم‌کیکام خوب میشن‌ولی این دفعه با این دستور اینجوری شد 

کوردم😍 کاربری دست دونفره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به خمیرش هیچ وقت استراحت ندادم چقدر شما استراحت میدین؟

اصلا استراحت نمیخواد باید سریع بره تو فر فقط مواد باید حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه تو محیط باشه

این نیز بگذرد...                                   
چون بکینگ پودر زدم بهش استراحت میدم معمولا هم خوب در میاد بعد پخت نه، قبل پخت موقه ای که خمیره

خب همه کیکا بکینگ پودر دارن ولی من تابحال ندیدم استراحت بدن چون پف کیک میخابه .سریع باید بره تو فر

پفش نمیخوابه؟پس چرا ندیدم تو هیچ دستوری بگن استراحت میخواد بیشتر تو دستورای شیرینی دیدم استراحت لازم ...

نه خب قبل پخت پفی نداره که بخوابه

نمیدونم والا من خیلی وقت پیش از رو دستور درست میکردم ولی خوب نمیشدن خودم تغییرشون دادم

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
خب همه کیکا بکینگ پودر دارن ولی من تابحال ندیدم استراحت بدن چون پف کیک میخابه .سریع باید بره تو فر

من درس میکنم خوب میشه که😕