2777
2789

ببرید دکتر دیگه 

هرچی اون گفت انجام بدین 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب هویج.اب سیب.سوپ با قلم و بلدرچین.دمنوش اویشن،بابونه..

غذاهای کبابی..اب نخود با فلفل سیاه..

خروس محلیم بزار تو زودپز ابپزشه ابشو بده بخوره..

مولتی ویتامینم بدید..

و دارویی ک دکتر میده..

ببرید دکتر دیگه  هرچی اون گفت انجام بدین

دکتر رفت علائمش رو گفت اول قرص سرماخوردگی اینا داد بعد تست داد گفت برو خونه اگه مثبت بود زنگ میزنیم دیگه الان زنگ زدن میگن مثبته 

نگران نباش اصلا

اول دکتر بریدیا عفونی یا ریه

کودکان و زنان باردار و بیماری های خاص با مشورت پزشک برای مصرف

شربت اسماویت تقویت کننده سیستم تنفسی

و شربت ایمونس تقویت کننده سیستم بدن بعد از بهبودی  

پرهیز از غذاهایی خمیری مثل انواع حلیم  چیزلی شیرین  مثل مربا کاچی و... ماکارانی فست فود گوشت گوساله میوه های چون خربزه هندوانه و موز .....انواع لبنیات انواع مغزها به غیر بادوم اصلا نخور

غذاهای قابل خوردن شامل :

گوشت تو شیشه گوجه کبابی* بوقلمون *بلدرچین* مرغ کبابی* گوشت گوسفندی* انواع سوپ و اش* اب گوشت

میوه فقط سیب درختی و هویج

بادام با 1لیوان اب میکس میشه شیر بادوم برای سرفه خیلی خوبه

سیب درختی پخته با گلاب

بعد هر وعده غذایی 1قاشق گلاب در طول روز بیشتر از سه قاشق نشه اسهال میاره

برنج با شوید یا زیره یا زعفران سردی برنج بگیره

استفاده از وپیاز و سیر فراون چه پخته چه خام

الکل واکتیس هر گونه ضد عفونی ممنوع ریه درگیر میکنه و خطرناک در این شرایط

ضدعفونی هوا با گلاب ضدعفونی سرویس بهداشتی با تاید یا صابون رنده شده

استفاده از سرکه در ریکا برای ظروف

ظروف فرد بیمار حتی المکان یک بار مصر در غیر این صورت ظروف جدا با اسکاج جدا

راستی یه چیزی ممکنه برای همه نباشه البته  

شوهر من عسل میخورد اکسیژن خونش از 98میومد 90اینا اونموقع که بستری بود فهمیدیم

اگر عسل خوردید و نفس نیم ساعت بعدش کم اوردید و اکسیژن خون  پایین اومد نخورید

بهترین غذا اینه؛بلدرچین رو به همراه هویج بزارید داخل یه شیشه و درش رو محکم ببندید و بزارید داخل یه قابلمه که داخلش آب هست و بزارید بجوشه گوشت هم اگه بزارید داخل شیشه عالیه چون آبی که داخل شیشه میمونه عصاره گوشت هست و عالیه یا گوشت رو بزارید داخل آب بپزه و داخل آبش برنج درست کنید 

آب هویج و آب سیب هم عالیه

زیباترین عشق جهانی یا حسین 🖤🖤🕌:) جوونیم فدا سر ساقی💚🖤 متأهل و عاشق همسرم♡❤تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟!

سلام عزیزم من گرفتم هم خودم هم مامانم باید اول ببرین دکتر ببینید ریه ش درگیر شده یا نه مایعات فراوان به زور قرص ویتامین cهزار خارجی هروز بعد از صبحانه اگه احتیاج به سرم باشه باید هروز ببرین بزنه اکسیژن خونش چک بشه گوشت ماهیچه یا گوسفندی به هیچ عنوان لبنیات مصرف نکنین قرص سلنیوم هم عالیه برای تقویت ایمنی بدن اگرم شدید نیست تو خونه دمنوش پونه و آویشن پولکی عالیه شربت عسل با آبلیمو شربت گلاب برای ضعف 

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...