2777
2789
عنوان

زندگی در کانادا

11904 بازدید | 41 پست

سلاام ذوستان خودم و خواهرم میخوایم بریم کانادا خواهر بزای دبیرستانش و من برای دانشگاه  کسی اونجا زندگی کرده رفتار های مردمش هزینه های زندگی؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسیو دارم ک اونجا زندگی میکنه

مردمش نژاد پرست نیستن و کاری به کسی ندارن یعنی اگه با لباس خونگی بری بیرون هم براشون عادیه

هزینه زندگی هم اگه درامد معقول داشته باشی زندگی خوبی هم خواهی داشت مثل ایران لازم نیس میلیونر باشی برای یه زندگی خوب

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

المان بهتره اگه برای تحصیل میخوای بری چون تقریبا رایگانه و نرخ بیکاریشم کمتره قدرت خرید مردمش بالاس از هر لحاظ المان بهترین شرایط رو برای مهارجت داره

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور

بحث زندگي تو كانادا نيست در مورد كانادا بحثش ويزا است كه بايد از هفت خوان رد بشي به راحتي ويزا نميده حالا شما ويزا بگير بعد برو دنيال سبك زندگي كانادا

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

اونجا با حقوق به ضرف بشور هم میتونی زندگی کنی 

مدرمش نژادپرست میستن کسی باهات کار نداره همین هم باعث شده خیلی ها با لباسای عجیب بیان بیرون 

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

فقط میدونم تابعیت اونجارو بگیری خیلی به شهروند هاش و تبعه هاش احترام میزارن ‌ هر جای کشور بری حمایتت میکنن .

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
المان بهتره اگه برای تحصیل میخوای بری چون تقریبا رایگانه و نرخ بیکاریشم کمتره قدرت خرید مردمش بالاس ...

کی گفته المان رایگانه؟

المان فقط برای دانشگاه رایگانه ولی خوابگاه و خوراک اینا ن ک اگه برای هر کشوری فولفاند بگیری همین رو داری

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
 میگن ک اگه تحصیل کنی بعدش بهت ویزا زو میدن راحت راحت

اينا همش حرفه من الان از دانشگاه كانادا پذيرش دارم خودم هم فوق ليسانس دارم كلي هم مدرك دارم اما ويزام رد شد 

كلي از اطرافيانم دكترا فول فاند درخواست ويزاشون رد شده كانادا و استراليا و امريكا ويزاي تحصيليشون وحشتناك سخته

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
کی گفته المان رایگانه؟ المان فقط برای دانشگاه رایگانه ولی خوابگاه و خوراک اینا ن ک اگه برای هر کشور ...

خب جناب منظورم همینه اونا که دیگه پول خوراک و جا و مکان نمیدن ولی هزینه شهریه تقریبا رایگان حساب میشه که این مزیتو کشورای اروپایی دیگه ندارن

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور