2777
2789
عنوان

خانوما بیایید . پدربزرگم شوگرددی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5956 بازدید | 142 پست

نه دختر همسایه رو زد ۳۲ساله مجرد 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدربزرگم نمی‌پسندید پدربزرگمم ۸۸سالشه ولی روحیه ۲۰سالع دارع

۸۸ ساله با ۵۰ ساله ؟ ۳۸ سال تفاوت بازم شوگر ددیه اینم‌نمیپسندید؟ ۲۰ ساله میخواد دوقلو بزاد براش لابد 🤣🤣🤣🤣

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

ببخشید مخ دخترهمسایع رو زد ۳۲سالشه یواشکی قرار میزاشتن 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بعد ب ما نمی‌گفت خونه ماها مهمون اومدنی با عجله میرف میگف منو خونه ببرید ..... تا اینکه بعد ۷ماه رونمایی کرد از عشقش 

بقیش بگم؟

2790
2778
2791
2779
2792