aaaabasi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1816 عنوان خیلی لاغر شدم 😑 154 بازدید | 11 پست بچه شیر میدم اشتهامم خوبه نمیدونم چیکار کنم عشقم دخترم 1400/06/02 | 11:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_maaahsaaa عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23316 بیا من از خودمو بدم بهت😂 فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42103 عادیه منم تودوران شیردهی ۲۰کیلوکم شدم ولی بعدازشیرگرفتن پسرم ۱۵کیلووزنم رفت بالا😑 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ملودی_۷۷ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 10 برو خداروشکر کن لاغری خیلی راحتی الانم بیشتر لاغری مد هستمن انقد رون و باسنم تپله خیلی خجالت میکشم😑جایی میرم انقدر با نگاه های مردا اذیت میشماصلا دلم نمیخواد راه برم دلم نمیخواد مثل ژله اینور اونور بشه خیلی معذبم 😑
aaaabasi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1816 بیا من از خودمو بدم بهت😂 خخخخخخ بده راضیم عشقم دخترم
miss_maaahsaaa عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23316 خخخخخخ بده راضیم بیا همش مال تو اصن🥲😂😂😂 فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
aaaabasi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1816 برو خداروشکر کن لاغری خیلی راحتی الانم بیشتر لاغری مد هست من انقد رون و باسنم تپله خی ... نه من دوست ندارم خیلی چاق بشم ولی الانم لاغرم . خب شما میتونی رژیم بگیری عشقم دخترم
ملودی_۷۷ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 10 نه من دوست ندارم خیلی چاق بشم ولی الانم لاغرم . خب شما میتونی رژیم بگیری من اخه اصلا شکم ندارم یعنی چاق حساب نمیشم بیشتر وزنم توی رون و باسنم میره هرکاری هم میکنم لاغر نمیشه خیلی معذبم واقعا 😑کاش حداقل شکم میداشتم حلقه میزدم،دراز نشست میرفتم آب میشد. ولی رون و باسن خیییلی سخت آب میشه 🤦🏻♀️
hc_mahsa عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1711 برو خداروشکر کن لاغری خیلی راحتی الانم بیشتر لاغری مد هست من انقد رون و باسنم تپله خی ... خوشبحالت من هرکاری میکنم باسنم پر شه نمیشهنمیدونم چیکار کنم
ملودی_۷۷ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 10 خوشبحالت من هرکاری میکنم باسنم پر شه نمیشهنمیدونم چیکار کنم الان اینجوری میگی وقتی داشته باشی انقدر نگاه های هیز اذیتت میکنه که از خودت بیزار میشی متاسفانه
hc_mahsa عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1711 الان اینجوری میگی وقتی داشته باشی انقدر نگاه های هیز اذیتت میکنه که از خودت بیزار میشی متاسفا ... شایدم