2777
2789
عنوان

قضیه شوهرم

293 بازدید | 23 پست

بچها تاپیک خیانت منو بخونید .دیشب اومدم بعنوان اینکه نمیدونم به شوهرم  گفتم چیکار کردی چه گندی زدی .گفت من هیچکاری نکردم.گفتم مامانم خیلی ناراحت بود بخاطر تو. گفت به خدا قسم هر چی بوده قبل از تو بوده من تورو خودم دوست داشتم و گرفتم هر کار میکنم واسه رفاهه توعه .آخه اون زنه قصد داره زندگیمونو بهم بزنه. اینجور که به گوش ما رسیده گفتن یعنی شوهرم منو نمی‌خواسته.خیلی نگرانم محیط کوچیکه همه همو می‌شناسن خیلی بده اگه معلوم شه دیشب به شوهرم گفتم دیگه  حرفاتو قبول ندارم .داشت به بدنم دست میزد گفتم دیگه به من دست نزن تونجسی اونو گفتم ناراحت شد .قهر کرد چیکار کنم حالا از دیروز قلبم سنگین شده در ضمن من دیروز رفتم خونه مامانم اومدم دیدم شوهرم  گریه کرده هرچی هم ازش پرسیدم گفت گریه نکردم به نظرتون چرا؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی الان برم تاپیک قبلیاتو بخونم🤔

من خوندم علنا بهش خیانت کرده داره دلسوزی هم میکنه براش و از اشک تمساحش قلبش سنگین شده واااااای این‌حجم از سادگی بعیده دیگه

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین

عزیزم شمارشو چندبار تو گوشیش دیدی زنه پسرشو فرستاده در خونه ماماااااااااانت آخه چرا اینارو ک دیدی باور نمیکنی اونوقت حرفاشو و قسمای دروغشو باور میکنی واااای چرا ما زنا انقد ساده ایم

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین

ازهمسرت بپرس چراشمارش توگوشیش بوده وچه دلیلی براتماساش داره بعدم بروپیش اون پسروزن ببین کی دروغ میگه

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید

بیخیال بابا خیانت کرده باید تاوانشو بده

گریه چیه تاوان خیانت که گریه نیست تاوانشو باید سنگین تر بده

بعضی دلسوزیا اجحاف در حق خود ادمه

بعدن به خودت مدیون میشی اگه بخوای بزاری اینقدر راحت بهت خیانت کنه و تو باز خودتو مقصر بدونی

خب اینجور که معلومه شوهرت ول کن زنه نیست باید ریشه ای مشکلتو حل کنی قهر یکی دوساعته فایده نداره 

اینو متوجه نشدم ک ارتباط با اون خانم چی ربطی ب رفاه شما داره

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘