2777
2789
عنوان

تاخیر در پریودی

226 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها.من الان چند وقته دارم دارو مصرف میکنم برای بارداری ولی خب تاثیرنداشته.اینسری که رفتم دکتر گفت یدونه فولیکول۱۸دارم.گفت یک هفته بعداز تاریخ پریودم اگه پریودنشدم تست بدم.تست بتا دادم منفی شد.ولی هنوز پریودنشدم.امیدی هست؟😔

نکنه کیست شده ؟ 

آمپول آزاد سازی بهت داد!

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها برای ازمایش بارداری باید ناشتا باشیم ؟؟؟

نه ربطی نداره

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
تست رو یک هفته از موعد پریودیت گذشته، دادی؟ پریودیت منظمه؟

تست رو پنج روز بعد ازتاخیر تست بتا دادم.نه متاسفانه تخمدان پلی کیستیک شدید دارم و پریودم نامنظم بود.امادکترگفت باتوجه به داروهایی که خوردم سروقت میشم

تست رو پنج روز بعد ازتاخیر تست بتا دادم.نه متاسفانه تخمدان پلی کیستیک شدید دارم و پریودم نامنظم بود. ...

خب چرا اول بی بی چک نزدی که هم راحت تره و هم کم هزینه تر و اگر اون مثبت میشد برای ازمایش اقدام میکردی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌. 

خب چرا اول بی بی چک نزدی که هم راحت تره و هم کم هزینه تر و اگر اون مثبت میشد برای ازمایش اقدام میکرد ...

گفتم بی بی چک نزنم منفی بشه و امید داشته باشم مستقیم تست دادم.ازبس بی بی چک زدم و منفی شده دیگه ترس دارم ازش😔