2777
2789
عنوان

ترک های پوستی

103 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

کسی میدونه واسه ازبین بردن ترک های پوستی که به خاطر چاق و لاغر شدن روی بدن ایجاد میشع باید چیکار کنم؟

من دور رون پام خیلی ترک پوستی داره کسی تابه حال ازین روش های گیاهی استفاده کرده؟ و نتیجه گرفته؟

ممنون میشم اگه راهی بلدید راهنماییم کنید⁦❤️⁩

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا وقتی که قرمزه لیزر کن خوب میشه

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
من شنیدم کرم الترا خوبع اما مطمئن نیستم

استفاده کردی تا به حال؟؟

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
تا وقتی که قرمزه لیزر کن خوب میشه

چند ساله که این ترک ها رو دارم ولی چون تازه ازدواج کردم دیگه دلم نمیخاد رو بدنم داشته باشم

چند ساله که این ترک ها رو دارم ولی چون تازه ازدواج کردم دیگه دلم نمیخاد رو بدنم داشته باشم

اهان خب پس دیگه نمیشه کارش کرد

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
اهان خب پس دیگه نمیشه کارش کرد

😭😭😭

الانم از بین ببری باردار بشی باز ترک میزنی کلی

اره چون پوستم حالت کاغذیه زود اینطوری میشم😢

اره چون پوستم حالت کاغذیه زود اینطوری میشم😢

منم کلی ترک پیدا کردم تو بارداری به نظرم زیاد خودت رو به خاطرش اذیت نکن اکثر خانوما این ترک ها رو دارن و طبیعیه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم کلی ترک پیدا کردم تو بارداری به نظرم زیاد خودت رو به خاطرش اذیت نکن اکثر خانوما این ترک ها رو دا ...

خیلی ممنونم عزیرم

خیلی ممنونم عزیرم

قربانت اینو بدون تو با ترک یا بدون ترک بازم زیباترینی برای همسرت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲