2821
2789
عنوان

اگر کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 21 پست
نگران نباش  توکلت ب خدا  تحت نظر باش  انشاالله ب خوشی نی نی تا بغل بگیری& ...

توکلم فقط به خداست فقط به خودش التماس میکنم اتفاق پارسال رقم نخوره پارسال مامانم سالم و سرحال بود یهو ۲۸ مرداد تو خیابون خورد زمین با آمبولانس بردنش بیمارستان و گفتن بخاطر خون ریزی مغزی بود بعد ۱ شهریور عملش کردن گفتن حالش خوبه ۵ روز بعد میاد بخش ۵ روز بعدشم میاد خونه همینطورم شد ولی به جای خونه و بخش جنازش رفت بهشت زهرا😔😔😔

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

از هفته چند ب بعد مشخص میشه ب مسمومیت بارداری؟علایم داره یا فقط آزمایش تشخیص میده؟مثلا خوده من از کجا بدونم .اوایل صبح وقتی بیدار میشم انگشتای دستم صورتم ورم داره بعدش رفته رفته میخوابه ورمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هفته چند ب بعد مشخص میشه ب مسمومیت بارداری؟علایم داره یا فقط آزمایش تشخیص میده؟مثلا خوده من از کج ...

بین هفته ۲۰ تا آخر بارداری ممکنه اتفاق بی افته فقط ورم کافی نیست علائم دیگه مثل استفراغ و سرگیجه و دوبینی و اینام باید باشه

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

ببخشید عزیزم شما چقد اضافه کردی وزن رو میگم

دونیم کیلو از اول بارداریم تا الان

توکلم فقط به خداست فقط به خودش التماس میکنم اتفاق پارسال رقم نخوره پارسال مامانم سالم و سرحال بود یه ...

روحشون شاد 

خدا رحمت کنه 

آروم باش  ذکر بگو صدقه بنداز 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
2790
2823
2791
2779
2792