2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من ۲سال پیش میکرو کردم با ۳تا جنین منفی شد تان ۳ماهه پیش پیش یه دکتر نامی رفتم که همه براش سرو دست میشکنونن ازمایشامونو دید گفت تا ۳ماه لترزول بخور  از شب ۱۰ بعد یکروز درمیون نزدیکی ۲ماهشو که نشد پری شدم اونم سبک اما این ماه ۲ مرداد پری شدم تقریبا سبک از شب سوم خوردم از ۱۰ ارتباط داشتم ۱۸ سیکل تا دوروز خونریزی خفیف و کمر درد داشتم سزیع رفتم دکتر معاینم کرد گفت  نه زخم داری نه عفونت نه التهاب به احتمال زیاد برای تخمک گذاریته اولین بارم بود که اینجوری میشدم..۱برج دیروز موعدم بود نشدم روز قبلش بی بی گذاشتم منفی بود اما بعد چند ساعت یه حاله خیلی خیلی خیلی کمرنگ افتاد گفتم شاید برای خط تبخیر باشه تا دیروز درد نداشتم اما روزی که باید پری میشدم واقعا حالم بد بود الانم خوب نیستم حالا تا ۶ شهریور صبر میکنم اگر پریود شدم که هیچی  اگر نه که خدا بعد ۱۰ سال بهم نگاه کرده دستو پاهام یخ کمر درد پهلو درد و گرفتگی با یه مقدار ترشح کم دارم همین هیچ علاعم دیگه ایی ندارم برام دعا کن☹☹☹😢😢😢😢😢

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

نه عزیزم موردی نداره دکخر تشخیص داده که فولیات راحت بزرگتر میشن و خودشون میان تو رحمت ایشالا خبر بارداریتو ببینم❤👌

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤