2777
2789

امروز واکسن۱۸ماهگی زدم برا بچم از صبح دوبار تب کرده قطره استا دادم ولی میده بیرون الان موقع خواب گیج بودم بجا شیاف استا شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ زدم براش شرع کرد جیغ وگریه و زور زدن بعد رفتم سریخچال نگاهم به بسته شیاف افتاد انگار آب یخ ریختن روم

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

هیچی نمیشه

دیکلو مسکنه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم اشتباه زدم چقد بچم گرد .مای بییی باز کردم دیدم نصفشو با یه نوکه پی پی دفع کرده زنگ زدم اورژانس گفت فک نمیکنم مشکلی ایجادکنه اگه‍ علایم داشت ببرش اورژانس

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
هیچی نمیشه دیکلو مسکنه

مطمعنی تو روخدا دارم میلرزم انقد گریه کردم خودمو لعنت کردم

نترس ضد درده

معطمعنی آبجی آخه اون برا کمر درد خودم بود برا بچه زیاد نیست راستی وزنشم ۱۳/600بود 

خطرناکه زنگ بزن اورژانس راهنماییت می کنه بیرون اومده شیاف؟

زنگ زدم بخون نصفش بیرون اومده

وا خب 100 قویه برا بچه پاشو ببرش درمانگاه یه وقت خطری نباشه

اره یه کم دوزش بالاست

ولی اونقدرام خطرناک نیست

اسی جان امشب یه خورده بیشتر حواست به بچه باشه

اگه پی پی کرد خیالت راحت که دفع کرده

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه