2777
2789
عنوان

فیبرم رحم

295 بازدید | 14 پست

خواهرم امروز رفته سونو 

فهمیده فیبرم رحم داره در ابعاد ۹۰ میلی متر در ۸۸ میلی متر

حالا تا فردا بره دکتر من نگرانم

میخواستم بدونم کسی داشته

با دارو درمان شده؟

دکتر سونو گفته رحمشو باید دربیارن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم خواهری من دوتاشون دارند وکلی عمل و هزینه های گزاف در حد پول یه خونه خرج کردن نهایت یکی دو سال دوباره در میاد پیش بهترین و نام اورترین دکترای تهران مثل اصف جاه و هرمز دبیر اشرافی فایده نداره  سه دفه یه خواهرم عمل کرده دو سال بعد در میاد اگه سنش بالاست و بچه داره رحمش در بیاره خودش راحت کنه 

اگه خواستی لینکی که گذاشتمو بخونی بیشتر صفحه های اخرشو بخون اونجا بچه ها فعال ترن و بیشترم بیمارای د ...

مچکرم دارم میخونم

فقط نمیدونم دکتر اصف کیه

کجاست

دکتر خوبی هست یانه

مچکرم دارم میخونم فقط نمیدونم دکتر اصف کیه کجاست دکتر خوبی هست یانه

بیمارستان لاله نه برا خواهر من دوباره در امد سال ۹۶ که پراید ۲۰ میلیون بود اونقدر هزینه کرد چند وقت بعد دوباره دراومد البته بستگی به نوع فیبروم و محل قررا گیری داره 

مچکرم دارم میخونم فقط نمیدونم دکتر اصف کیه کجاست دکتر خوبی هست یانه

جز یکی دو تا دکتر اول ایران هست 

یکی دیگشون دکتر سعید البرزی هست که شیراز هست 

خیلی ها فیبرومی داشتن که دکترا گفته بودن باید رحمو در بیارن ولی دکتر اصف جاه با خونسردی عمل میکنه 

فقط پروسه وقت گرفتن ازش خیلی سخته 

اول باید از دستیارش وقت بگیری و ویزیت بشی و ازمایش و عکس و ام ار ای رو انجام بدی بعد اگه نیاز به عمل بود دکتر قبول میکنه عمل کنه 

به خصوص الان که کرونا اومده دیگه تقریبا تا روز عمل نمیشه خود دکتر اصف جاه رو دید تازه مطبشو باز کرده بود که موج جدید کرونا اومد 

دکتر زهرا عسگری هم استاد بیمارستان ارش هست هم خصوصی عمل میکنه هم دولتی 

دکتر مهدیزاده هم هم استاد دانشگاست و هم خصوصی عمل میکنه 

دکتر اصف جاه کسایی که هزینه های بالا نمیتونن بدن رو برای اندومتریوز میفرسته پیش زهرا عسگری برای فیبروم میفرسته پیش مهدیزاده 

اسم دستیار دکتر اصف جاه که اول باید باهاش ویزیت بشین ام لیلی ربانی هست و مطبش میدون ارژانتین هست و مشخصاتش تو سایتای پزشکی هست