2777
2789
عنوان

دوستان با تجربه در کرونا

216 بازدید | 7 پست

بگین مراحل کرونا رو چطور گذرندوین روز چند خوب شدین چه روزی معمولا ریه درگیر میشه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

من روز ۷ هست بد نیستم اما نگرانم ریه ام درگیر شه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روز ۷ هست بد نیستم اما نگرانم ریه ام درگیر شه

خب چرا نمیرید سی تی اسکن؟؟😳

خیلی عجیبه برام

اصلا باورنکردنیه اینهمه سهل انگاری 😑

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️

من پارسال کرونای ووهان گرفتم.

روز اول زیاد عطسه کردم و احساس خستگی و کوفتگی داشتم و  از شبش بدن درد شدیدی گرفتم که نمیتونستم از جام بلند شم و البته سردرد وحشتناک و بعد از یه هفته از بین رفتن بویایی و یه شبم گلو درد داشتم(شب داروی امام کاظم رو تو حلقم ریختم و صبح که بیدارشدم الحمدلله خبری از اون درد وحشتناک نبود)، معذرت میخوام دو سه روز هم اسهال بودم، من تب و تنگی نفس نداشتم.

از ویتامین سی و دی و استامینوفن معمولی استفاده می کردم و دمنوش زنجبیل و زرچوبه و آویشن و... داروی امام کاظم(ع)

تا اونجا که تو آشناها دیدم کسانی که در ابتدای بیماری داروی امام کاظم(ع) استفاده کردن الحمدلله دچار درگیری ریه نشدن.

سوپ مرغ و خروس محلی.آب ولرم آبلیمو و عسل روزی  دو سه بار میخوردم. دیگه بعد یه هفته شدت بیماری کمتر شد و تا هفده هیجده روز خوب شدم الحمدلله.

تقریبا یکماه بعد هم بویاییم برگشت.

شما اگه نگران ریه تون هستید ، اکسیژن خونتون رو اندازه بگیرید، اگه نرمال باشه جای نگرانی نیست.

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊