2777
2789
عنوان

نصفه شبی هوس بچه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 59 پست
از بهزیستی بیاری یعنی؟

ببخشید اشتباه تایپ کردم

یه ۵ ساله دارم

یکی دیگه میخوام

خیلی خوابم میاد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساخت بچه هم از همین ساعت ها شروع میشه البته اگه الان بچه داشتی یا داشتی میخوابوندیش یا تازه بیدار شد ...

😂😂💔راهمون دوره 

از پشت گوشی امکان پذیر نیست

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !
اتفاقا منم تو همين دورانم و هوس كردم ...شوهرم ازم خواست تا 4 سال اينده هوسمو خاموش كنم 😄😄😄😄

😂منم شوهرم هوسیه اونم ن ی قل دوقل سه قل

ژنشم هردو داریم😂😂😂

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !
😂😂😂💔ن بابا من‌خودم زخم‌خوردم رد کردم این روزارو  خواهرم و عین بجه خودم بزرگ کردم

خوبه بابا. من تجربه نداشتم. انقدر گفتن بچه شیرینه گول خوردم اوردم. شیرین کجا بود بابا؟ تنشون سلامت باشه ایشاالله. ولی بسیییییی زیااااااد سرویس شدیم.🤕😅

خب چرا قبل عروسی هیچ کس چیزی نگفت 

شوهرم زنگ زد به بابام گفت ... بابام گفت تبریک میگم قدمش خیر باشه🙄😅

خدایی فکر نمی کردم انقدر روشن فکر باشن....

کوچکترین حرفی از کسی نشنیدم شوهرم و مادرش طوری رفتار کردن کسی حتی یه بار هم به روم نیاورد خدا روشکر...

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
😂😂😂😂واای خدا نگه داره بچه برا چی میخوای دو روز عمری کیف کن برا خودت یکی هم ک داری دیگه

نمیدونی چه حالی م

خدا شفام بده

خیلی دلم میخواد😶

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا