2777
2789
عنوان

ب نظرتون بفروشم النگومو؟ (-:

236 بازدید | 22 پست

میخام بینیمو عمل کنم زیاد بزرگ و بدفرم نیس ولی خودم دوس دارم بی نقص شع ب نظرتون النگومو بفروشم عمل کنم پشیمون نمیشم 

خودم خیلی علاقه دارم و ب نظرم دنیا دوردزه ارزش نداره این حلبارو نگه دارم برا مبادا حداقل حسرت ب دل نمونم 

وضع مالیمونم خوب نیس دیگه از خودم فقط همین النگوهارو دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا ارزش دماغ داره؟

میگی وضعیت مالیت خوب نیس و همینا برات موندن اونوقت اگه یه جا گیر کنی و پول لازم باشی میخوای دماغتو بفروشی؟

خدا نکنه کسی خوب بودنت رو به حساب خر بودنت بزاره....🤦🤦🤦

اره اگه باعث میشه حسه بهتری داشته باشی بفروش وعمل کن 

ولی حتما پیش دکتر  خوب برو حتی اگ چند میلیون گرون تر شد اخه بینی یه عمر رو صورت ادمه اونوقت بیشتر ناراحت میشی 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️

جای شما نیستم اصلا هم درکت نمیکنم خودت تصمیم بگیر یک نفر بینی ش عمل کرد اما واقعا نیازش بود خیلی بینیش بدفرم بود. خواهرشوهرم هم عمل کرد اما بنظر من که حتی یک ذره تغییر نکرد . میل خودته 

دنیا ارزش دماغ داره؟ میگی وضعیت مالیت خوب نیس و همینا برات موندن اونوقت اگه یه جا گیر کنی و پول لاز ...

ب نظرم وضع مالیمون ربطی ب من نداره باید جور کنه دیگه من دوس دارم چیزی ک دارمو برا خودم خرج کنم حالا نمیدونم چیکا  کنم موندم