2777
2789
عنوان

سزارین و نازک شدن دهانه رحم

3361 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من چهل و یک روزه سزارین کردم  اوایل خونریزی زیاد نداشتم کم بود و کم کم کمتر شد و مث ترشح شد ولی دوباره لکه لکه خونریزی اومد و بعدش شدید شد الان یک هفتست ک شدیده و دکتر رفتم گفت دهانه رحمت نازک شده قرص ال دی داده و خشک کننده کسی بعد از سزارین دهانه رحمش نازک شده و چجوری خوب شدین؟

والا من طبیعی بودم تجربه ندارم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

من شدم بعد سه تا سزارین

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترم موقع سزارین سوم اینو بهم گفت سه دوره ال دی خوردم البته اسمش جدید بود یادم نمیاد

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
خب میدونید علتش چیه من والا اولین زایمانم هست تو بارداری هم مشکلی نداشتم 

نمی‌دونم فقط موقع عمل اینو بهم گفت علتش هم سه بار سزارین بود و بهم گفت نباید دیگه حامله بشم

نمی‌دونم فقط موقع عمل اینو بهم گفت علتش هم سه بار سزارین بود و بهم گفت نباید دیگه حامله بشم

بله خیلی خطرناکه من تو بارداری دوم اینجوری شدم

گ35 هفته ختم بارداری شدم و هیچ بیمارستانی قبولم نمیکرد 

چون میگفتن عملت خیلی خطرناکه و منجر به فوت میشه

نهایت فقط و فقط بیمارستان امام خمینی قبولم کردن و بعد از عمل سخت رحمم رو برداشتن تو سن 30 سالگی

ولی خدا رو شکر که بچم سالم بدنیا اومد

آنچه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند😊
بله خیلی خطرناکه من تو بارداری دوم اینجوری شدم گ35 هفته ختم بارداری شدم و هیچ بیمارستانی قبولم نمیک ...

وای چقدر دردناک باز خدا رو شکر خودتو بچت سالم هستین 🌹