2777
2789

فقط برو جای خوب مشکی ام نزن 

تجربه کردمااااااااا ن مشکلی نداره تا جایی ک میدونم

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

باز فردا رفتی بپرس از ارایشگرت

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مریض که نمیشی عزیزم همون پریود میشی  موقع زدن پریود نباشی کافیه

عزیزم واسه من مریضی به تمام معناس چون سروم لازم میشم خیلی درد شدیدی دارم کلا میفتم گوشه خونه 

عزیزم واسه من مریضی به تمام معناس چون سروم لازم میشم خیلی درد شدیدی دارم کلا میفتم گوشه خونه 

یه راهکار ساده روز اول پریود سعی کنین خودتون رو با آب نشورید واینکه قرص بلعیدنی ویتامین سی مصرف کنید یه مدت 

چرا مشکی نزنم عزیزم .اخه میگن رنگ روشن موندگاریش کمه

بخدااااااا منم مشکی زدم ی طرف ابروم رفت الانم باردارم دیگ نمیتونم برم درست کنم،دوم اینکه بهم گفت اگه مشکی کنی بعد بخوای رنگش کنی رنگ میگیره درووووغه باور نکن مشکی کنی دیگه رنگ نمیگیره، اگه موهات رنگی ابروهاتومشکی نکن من خیلی پشیمونم 

راست میگه مشکی نزن منم قبول دارم

والا خب،چون تجربه کردم