2777
2789
با پوست سبزش باید بجوشونی چند بار ابشو بریزی دور تا تلخیش بره بعد شکر بریز بجوشون مثل مربا بشه هر رو ...

بشکونم مغز توشم بخورم دیگه ؟ 

ممنونم گلم مرسی ی دنیا ممنونمد

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بشکونم مغز توشم بخورم دیگه ؟  ممنونم گلم مرسی ی دنیا ممنونمد

کلشو بخوری 

نرسیده باشه راحت میتونی بخوری چون نرمه هرچی رسیده تر باشه سفت میشه نمیشه خورد مثل همین گردو رو میشه پخت و خورد؟ نه

فدات انشالله خوب بشید چون خواهرمو میدیم چقدر عذاب میکشید 

کلشو بخوری  نرسیده باشه راحت میتونی بخوری چون نرمه هرچی رسیده تر باشه سفت میشه نمیشه خورد مثل ...

فدات شم اگه خوب بشم کلی دعات میکنم 😚😚😚

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
2803
میشه ادرس اسمش بگی من بخاطر معدمم نمیتونم سیر زنجبیل از اینا بخورم زیلدم گرمی بخورم صفرام اذیت میکنه ...

با این شماره تماس بگیر

44558219...حتی اگه تهران نیستی زنگ بزن

مرکز بهبودستان

مشکلت رو بگو راهنمایی ات میکنن چجوری وقت بگیری و ویزیت بشی

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
یه ماه گلم 

منم مفصلیم ، ببین تا دارو نخوری دردات اروم نمیشه من اوایل بیماریم داغون شدم از درد داشتم میمردم دکتر معده برو معدتو درمان کن حتما تحت نظر روماتولوژ باش اگه ب طب سنتی هم اعتقاد داری اونم در کنارش برو 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
منم مفصلیم ، ببین تا دارو نخوری دردات اروم نمیشه من اوایل بیماریم داغون شدم از درد داشتم میمردم دکتر ...

اصلا نمیتونم قرص بخورم معدم داغون 😭

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
2804
با پوست سبزش باید بجوشونی چند بار ابشو بریزی دور تا تلخیش بره بعد شکر بریز بجوشون مثل مربا بشه هر رو ...

ممنونم، همون گردوی کال رو؟

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
2805
2801