2777
2789
یه دختر شیرین هست رو من کراش زده به من دست میده تو ساری نمیدونم شاید رل بزنم

به من دست میده نه

میمیره به خاطر من

از عمق وجودتان ببخشید، گریه کنید، بخندید و برقصیدکه زندگی کردن همین درام ها و تراژدی هاست.(اگر نیاز به مشورت داشتید میتونم کمکتون کنم به ازای لبخندی از سررضایت روی لب هاتون)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@delaram2003   ببین درسته؟من ترکیم به فنا رفته

عههههه توهم ترکی؟

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
عههههه توهم ترکی؟

ارههه مامانم ترکههه😍

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
یه دختر شیرین هست رو من کراش زده به من دست میده تو ساری نمیدونم شاید رل بزنم

منن ساری 

یعنی بخاطر من 

sarı

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
کماندو  الور منن ساری اینا یعنی چی چرا من متوجه نشدم؟

کماندو که به طرف گفته

الورمنن ساری یعنی میمیره بخاطرمن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
ارههه مامانم ترکههه😍

چه جالب من فک میکردم تو کامل فارسی😍

من خودمم ترکم😁

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
😂😂😂😂😂😂دست میده تو ساری؟؟😂😂😂نخیر. یعنی میمیره واسم

اخه الوور دوتا و دارع

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
اخه الوور دوتا و دارع

نه دیگه معنیش همونه نمیشه که طرف بره تو ساری فقط به این دست بده🤣🤣🤣

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔