2777
2789
عنوان

یعنی چی میگن؟🥺🥺😥😪

143 بازدید | 19 پست

فرهنگیان قبول شدم مشکلی ام ندارم تنها مشکلم اینه که میان از همسایه ها تحقیق کنن فردا نمیدونم چی میگن 😭😭😭😭 من خیلی اوقات تو خونه داداشم اینا اذیتم میکنن دعوامون میشه داد زدیم و فحش البته توی خونه فردا درموردم بد میگن خیلی گناه دارم 😭😭😭😭😭😭😭 البته همسایه ها مخصوصا پایینی از اولشم بدش،ازمون میومد ازهمون روز اسباب کشی 😥😥🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😓😓😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیره ان شاالله فردا براشون غذا ببر نمک گیر شون کن😐💔

لبیک یا حسین فقط اونجایی که توی سریال وایکینگز میگه: من جنگجوی خوبی هستم، اما تو هدف با ارزشی برای جنگیدن نیستی!😹👊🏼🌿ببین من بدترین آدم روي زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربطي داشته باشه!‌قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو        ما ‏حواسمون به دشمنامون بود ولی هر چی خوردیم از خودی بود :)❤      میگن بدم ولی باز میان سمتم

فک نکنم این چیزا رو اهمیت بدن دعوای خانوادگی مهم نیست شاید مثلا آزار و اذیت یا اهل مهمونیای اونجوری باشید و... 

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

فک نکنم این چیزا رو اهمیت بدن دعوای خانوادگی مهم نیست شاید مثلا آزار و اذیت یا اهل مهمونیای اونجوری ...

نه والا ما تو آپارتمانیم با خانوادم هرگز تاحالا یه آهنگ نذاشتیم 😪😪😪

نه والا ما تو آپارتمانیم با خانوادم هرگز تاحالا یه آهنگ نذاشتیم 😪😪😪

پس خیالت راحت باشه 

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی