2789
عنوان

جاری جدید

208 بازدید | 10 پست

سلام من چنبار این تاپیک زدم چون واقعا رو تاثیر داشته من جاری جدیدم اومده خب با اینکه سنش کمه خیلی با اعتماد بنفسو زرنگ حواس جمعه خیلی سعی کرده تو دل خانواده شوهرم جا بشه و من از اون طرف هیچکاری نکردم برا جلب نظر کسی محبتم تو دلمه هیچوقت سعی نکردم نظر کسیو جلب کنم ولی خب حالا ک جاری جدید اومده خیلی رفتم تو حاشیه دارم اعتماد بنفس خودمو از دست میدمو تنهام خیلی...زیاد من خواهر ندارم خاله ندارم دختر دایی دختر عمه هم ندارم دردل نمتونم بکنم با کسی و کسیم ندارم بهم یاد بده باید چطور بود...منو همسرم هردو ی مدلیم از اون طرف جاریو برادرشوهرمم یک مدل جاریم قبل خواب پدرشوهر مادرشوهرمو میبوسه ازشون تعریف میکنه  هرچی اونا میگنو تایید میکنه ...من شدم مهمون خونشون اون دختر خونشون...بهم کمک کنید نگید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😐 واقعا دغدغت اینه ؟ بیخیال بابا بذار همه چی برا اون باشه هرچیزی به مرور زمان روشن میشه چرا خودتو اذیت میکنی بلخره ملتم خر نیستن بعد ی مدت طرفشونو میشناسن اگ جاریت فقط زرنگه و اذیتت نمیکنه برو توام باهاش از خانواده لذت ببر اگرم نه ک ازش دور بمون چ اصراریه به این چیزا 

قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی

والا ی بنده خدایی با این مشخصات وارد خانوادمون شد ولی خب از اون جا ک ماه پشت ابر نمیمونه سر شیش ماه خود واقعیشو نشون داد و از چشم افتاد

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

خیلی چندشه کارای جاریت

خدا رو شکر که مثل اون نیستی

آدم نباید زورکی به کسی مهر بورزه هر جور خودت و احساست هست عمل کن. ریا و زور پشت کارات بذاری از خودت متنفر میشی.

خانواده شوهر چی ان که آدم بخواد قبل خواب ببوستشون 🤢

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.