2789
عنوان

دوست مغرور

287 بازدید | 9 پست

خانوما دوهفتس با پسری آشنا شدم....قبلش منو خیلی وقت بوده زیرنظرگرفته تقریبا یکسال ونیم ... تادوهفته قبل که گف باهاش رل بزنم....ایشون خیلی مغروره الان اول رابطه توقع دارن‌من زنگ بزنم.....میگم چرا تو زنگ نمیزی خوب میگن نه تو زنگ بزن..همشم گلایه دارن توخبر نمیگیری.....خیلی مغروره....مگه اول اشنایی دخترا بیشترنازنمیارن😑😑بعدش کلاهم بامن کم چت میکنه میگه ازچت متنفره....ولی هروقت عکس میخواد بیشتر چت میکنه....فکرمیکنم فقط جذب ظاهرشده چون ازم زیاد چیزی نمیپرسه فقط هردوسه شب میگه عکس بده البته هنوز اوایل دوستبمونه ولی زیاد ازاخلاقامو علایقم نمیپرسه ...من ازش خوشم میادچیکارکنم؟ تازه قبل قرار اول بهم گف خودتو خوشگل کنیا میای پیشم😑😑😑..‌کلا تو کف قیافس حس میکنم....این رابطه ها دوام دارن؟

رابطه های تو ظاهر دوام مداره زیاد ... پس فردا از ظاهر یکی دیگه خوشش میاد ... پسری که واقعا بخادت غرورشو میذاره کنار ... من پنج سالذبا شوهرم دوست بودم تو این پنج سال یبار هم من زنگ نزدم بهش پیامم نمیدادم خودش پیش قدم بود هر ساعت ... الان ک هفت ساله ازدواج کردیم تازه فهمیدم چققققققد غرور داره ولی چون دوستم داشت همیشه اون بود ک زنگ میزد و پیام میداد 😂

شارژ نداره میگه تو زنگ بزن.بگو من خیلی سرم شلوغه دستم بنده خوشحال میشم خودت زنگ بزنی.گف خودتو خشگل کن هم بگو من همین طوری خوشگلم احتیاج به چیزی ندارم.انقدددد ساده برو پیشش اصن ارایش نکن یه لباس معمولی بپوش یه لباس راحت.ببین هنوزم بهت اهمیت میده یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستش اعتقادی به اینجور روابط کلا ندارم.عاقبتش رو توی دوست ها و آشناهام دیدم.دختر های اطرافم متاسفانه داشتن و آخرش به گریه هاشون ختم میشد.....به نظرم پسری اگه واقعا آدم رو دوست داشته باشه همش نگران از دست دادنش هست و برای این که از دستش نده واسه ازدواج میاد جلو.یعنی چیزی که از دور و برم و تجربه های بقیه دیدم همینجوری بوده.

شارژ نداره میگه تو زنگ بزن.بگو من خیلی سرم شلوغه دستم بنده خوشحال میشم خودت زنگ بزنی.گف خودتو خشگل ک ...

وضع مالیش خوبه....اولین بار که منودید تودانشگاه بود ارایش نداشتم.....ولی من بیرون کلا به خودم زیاد میرسم مدلمه همه جا ارایش زیاد دارم 

🤗🤗چه حرف بدی زدید....من دختر بدجنسی نیسم خیلیام خودمو دوس داشتن تاحالا....ممنون ازنظرتون محترمه

منظورم بد نبودا.میخواستم بگم اون چیزی که تو ادما بولده و تو نگاه اول به چش میاد همه عاشق همون میشن.وقتی ارایشت زیاده همه عاشق ارایشت میشن وقتی هر روز لباسای رنگی و قشنگ میپوشی همه عاشق لباست میشن.طبیعیه که ادمی که سطحی پسند باشه رو جذب کنه.کلا ارایشو دارم زیر سوال نمیبرم.کاری بهش ندارم.وگرنه ادمی که خودتو بخواد دوس داشته باشه براش فرقی نمیکنه تو چطوری ای ارایش میکنی یا نمیکنی به خودت میرسی یا نمیرسی دماغت عمله یا نیس.