2777
2789

من 40 روز میشه ک. زایمان کردم بچه اولم هست 

بعد مامانم حتی ی روز هم پیشم نیومد بمونه چون کرونا گرفته بود اما از زمان کرونا ش دوماه می‌گذشت بهونه گرفت نیومد مادرشوهرم بنده خدا تا 15 روز ازم نگهداری کرد اما چون جاریم هم زایمان کرد باید پیش اونم میرفت 

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد من هیچی هیچی از بچه داری سر در نمیارم 

تازه بچمم 32 ب دنیا اومد و نارس بود اما چون بچه جاریمم موقعه زایمان مشکل تنفسی داشت مادرشوهرم گفت من فرق نمیزارم بین عروسام باید پیش اونم برم 

اون جاریم تا 16 روز مادرش پیشش بود تازه بچه سومشه 

بعد از یک ماه ک مادرم. اومد پیشم حتی یک روزم پیشم نموند اومد دوساعت موند گفت الان ک تو بخیه هات خوب شده من برا چی بمونم درصورتی ک من بچم هم کولیک هم آلرژی هم رفلاکس داره و دارم واقعا عذاب میکشم شبا خواب ندارم هیشکی دست کمکم نیست ب جز شوهر بیچارم 

بعد الان ک آبجیم یک. هفته مونده ب زایمانش همون مادری ک یک. روز پیش من نموند الان رفته کارای ابجیمو  انجام بده 😔😔دلم شکسته آخه چقد تبعیض تازه آبجیم بچه دومشه 

اگر از نظرمالی توانایی داری ی کمکی بگیر و قبول کن که مادرت رفتارش درست نیست ولی مادرت کاریش نمیتونی بکنی اگر هم میتو نی به مامانت به عنوان درددل بگو

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم

بانوجان میدونم که مادرته وظیفشه به تو که بچشی کمکت کنه بهت رسیدگی کنه ولی میخواستم بدون برخوردخودتون با مادرتون چطوری شما وقتی مادرتون مریض شد بهش رسیدگی کردین سوپی آشی چیزی پختید که براش بفرستید خوب شاید خواهرتون این کارارو براش کرده که خوب لابد سیاست به خرج داده گلم

[QUOTE=204599211]بانوجان میدونم که مادرته وظیفشه به تو که بچشی کمکت کنه بهت رسیدگی کنه ولی میخواستم بدون برخوردخودتون ...[/QUOTE ن اون همیشع همین جوريه 

جوری ک شوهرم میگ من احساس میکنم تو دختر این مادر نیستی

اگر از نظرمالی توانایی داری ی کمکی بگیر و قبول کن که مادرت رفتارش درست نیست ولی مادرت کاریش نمیتونی ...

تو این کرونا نمیتونم کسی رو بیارم 😔