2777
2789
عنوان

دخترم اصلا لباس نمی پوشه

| مشاهده متن کامل بحث + 18859 بازدید | 169 پست

نمیخام بترسونمت ولی فامیل ۲۷ ساله من از ۲۳سالگی این وسواسو گرف حس میکرد همه لباسا کثیفن الان دارن از تیمارستان میان دنبالش بدون لباس دراز میکشه زل میزنه ب سقف ۲۴ع

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ۲هفته اس ک لخت لخت میگرده.قبلا فقط لباسایه گشاد و شل می پوشید.الان همونا رو هم نمی پوشه.بیرون ق ...

ببین یه دوره هست تو این سن خیلی از بچه ها این طورن خوب میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حالا اگه دخترم بود بدترمیشد که شوهرم بره دنبالش اونم فرارکنه .لذت میبره کسی بیفته دنبالش

ما طبق نقطه ضعف دخترمون برخورد کردیم شمام باید طبق نقطه ضعف بچه تون یه فیلمی باید درست کنید 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
ازالان حواست باشه بهش ک عادت نکنه 

توخونه کلا از من تقلید میکنه .الان من لباس بلند میپوشم اونم سارافاناشو با شورت میپوشه .ولی میدونه شوهر خالش  بیاد باید بدنش پوشیده باشه

❤️
نزار عادت کنه دختر خاله من تا ۱۴ سالگی جلوی باباش شورت میپوشید حرفم میزدی میگفتن چون لوسه 😐

بعد ۱۴ متحول شد؟

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
خب اونجوری فکر میکنه کارش درسته بعد بیرونم لخت میشه کاری ک بده رو نباید گذاشت تو خونه انجام بده بچه ...

برعکس خیلی از کارهایی که گفتین بجه رو شرطی میکنید اینم مثل دست کردن تو دماغ بچه هستش یکم گیر ندیم از سرش میافته .

ببین بچه متوجه میشه میگه لباس ندارم بیرون نمیام .

میخواد خونه ازاد باشه چه اشکالیه.

بزرگ تر میشه همه چیز رو بر اساس چیزی که میبینه یاد میگیره .

الان با اسرار فقط لجش بیشتر میشه

بعد ۱۴ متحول شد؟

دیگه زد تو فاز دوس پسر دست از شورت پوشیدن برداشت😂

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...