تو رو خدا کمکم کنید، دختر سه ساله ام اوایل رو شلوارش حساس بود ؛ اگه کش شلوارش یه کم تنگ بود اصلا نمی پوشید اما کم کم ب بلوز و .... کشید.الان همش لخته، هر کاری میکنم لبدس تنش نمیکنه.تو رو خدا یکی کمکم کنه
عزیزدلم پس همشون اینطورن. من فکرکردم فقط این گودزیلای ما اینطوره هی به شوهرم میگم دعواش کن بزار ازت بترسه .فقط لخت نمیشه سرشو میزاره زمین باسنشو میاره بالا .فیلم برداری میکنه .اصلا یه وضعیه. هرکاری کنم هم فایده نداره
دخترم 2/5 سالشه یه مدته هی میخواد لخت بگرده مام فیلم بازی کردیم جلوش که مثلا من اگه شلوار پام نباشه شوهرم دنبالم میکرد که مثلا گازم بگیره، بعد منم میگفتم من میپوشم من میپوشم اما آنیکا لباس نداره برو پاهای اونو گاز بگیر شوهرم میرفت سمت دخترم که دخترم از ترس لباسش میاورد برام که تنش کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همه جور راهکار استفاده کردم اما اصلا گوش نمیده.بهترین و نزم ترین لباسا رو میخرم اما نمیپوشه.میگه زنبور نیش میزنتت میگه بزنه.میگم آخه مگه کسی لخته میگه آره.هر کاری بگید کردم فایده ندارم.واقعا نامید شدم
تربیت جنسی از همون سن هست و اصلا هم خوب نیست باید یادش بدی هرچی میتونی سعی کن حتی عروسک خونه تون هم لباس بپوش بگو عیب هست، ضمن این که اگر طول کشید حتما مراجعه به مشاور یکی از علائم بروز اتیسم همین حساس بودن به لباس و به خصوص شلوار لی هست