2777
2789
عنوان

آشتی کنم یعنی

594 بازدید | 50 پست

بچه ها امشب از آقایی که باهاش در ارتباطم یه چیزی پرسیدم 

گفتم این دوستات که باهاشون حرف میزنی دختر بچه ها من چت های قبلشونو خوندم چند وقتیه رو گوشی منم وصله پی اما واسه منم میاد چیزی بینشون نیست 

بعد من بهش گفتم تو قبل اومدن من تو زندگیت از اینا خوشت می اومد گفت خوشم می اومد بالاخره پسرم ولی از وقتی تو اومدی سرم بهشون و همه دخترا بعد گفتم اگه یع روزی من نبودم اون دختره بگه بیا باهم باشیم میری گفت موقع فکر میکنم چون تو نیستی و سینگلم 

حالا من قهر کردم به نظرتون بی مورد قهر کردم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه بنظرمن کلا کات کن 

اینقدر بدم میاد اینجوری موضوعا میاد وسط دیگه ادم دلش صاف نمیشه

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
نه بنظرمن کلا کات کن  اینقدر بدم میاد اینجوری موضوعا میاد وسط دیگه ادم دلش صاف نمیشه

اخه دوسش دارم گیر کردم میگه تو هستی من مثل چوب خیسم آتیش نمیگیرم ولی وقتی تو نیستی خوب هر آدمی باشه به هر کسی فکر میکنه

اخه دوسش دارم گیر کردم میگه تو هستی من مثل چوب خیسم آتیش نمیگیرم ولی وقتی تو نیستی خوب هر آدمی باشه ...

دوست داشتن دلیل نمیشه که چشمتو رو بدی ها ببندی 

اگر ازش مطمعنی واقعااا خب دیگه بحثشو پیش نکش

ولی اگر میدونی ارزششو نداره کات کن

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
دوست داشتن دلیل نمیشه که چشمتو رو بدی ها ببندی  اگر ازش مطمعنی واقعااا خب دیگه بحثشو پیش نکش ...

اگه مطمئن باشم وقتی با منه هیچ چشمی بهشون نداره واقعااا مطمئن باشم اشکالی نداره که؟نه🥲

اگه مطمئن باشم وقتی با منه هیچ چشمی بهشون نداره واقعااا مطمئن باشم اشکالی نداره که؟نه🥲

خودت میدونی عزیزم 

اگر از این موضوع اذیتی باید بهش بگی دیگه یا اونارو انفالو کنه یا باهاش تموم کنی