2777
2789
عنوان

فیلم بازا بیایییین🥺🥺🥺

201 بازدید | 20 پست

فیلم معرفی کنید ببینیم دیییگ

عاشقانه تینیجری باشه بهتره 

یا مثل هری پاتر باشه 

خودمم بهتون معرفی کنم ببینید ، نارنیا خیلی خوبه سه قسمته در حد هری پاتر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فانتزی منظورته سفید برفی و شکارچی یک و دو جومانجی یک و دو علائدین۲۰۱۹

هم فانتزی معرفی کنید ، هم عاشقانه😁 اینارو دیدم همشو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

جوخه انتحار قشنگه جدیدش اومده

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

To all boys that I loved before (یک و دوش اومده 3عش قراره امسال بیاد) 

The kissing booth(مجددا فیلم سومش هنوز نیومده) 

The perfect date 

Holidate 

Dash and lily این سریال هستش

اینو اضافه کنم من خودم این ژانر دوس ندارم و از رومنس کمدی های آمریکا ک مال سال های اخیره خوشم نمیاد ولی خب اینا پرطرفدارن

گرگ و میش یا همون twilight رو هم ببین اگ ندیدی 

بزرگترین دشمن زنان، زنان احمق هستند🕊️
هم فانتزی معرفی کنید ، هم عاشقانه😁 اینارو دیدم همشو

سیندرلا ۲۰۱۵

گشت و گذار در جنگل

مالیفیسنت 

شاهزاده ایرانی و شن های زمان

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩