2777
2789
عنوان

دلم خيلي گرفته

65 بازدید | 4 پست

دلم خيلي گرفته دوقلو توراه دارم نميدونم از بارداريه يا هرچي دلم ميخاد به خودم اميد بدم ولي هيچ جوره نميشه اين روزها گذشته ازار اذيت هاي خانواده شوهر خيلي يادم ميفته تا گريه نكنم اروم نميشم هميشه فال حافظ باز ميكنم شايد اميد بده ميشه يكيتون برام فال باز كنين 

عزیزم انشالله بعد به دنیا اومدن بچه هات انقدر زندگیت شیرین بشه که خودشونم فراموش کنی چه برسه به بدی هاشون🤭🤭🤭

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم انشالله بعد به دنیا اومدن بچه هات انقدر زندگیت شیرین بشه که خودشونم فراموش کنی چه برسه به بدی ...

الهي آمين  من ادم ارومي هستم باهيشكي كار ندارم سرم تو زندگي خودمه هيچكس نميتونه بگه فلاني بهم بد كرده گاها ازشون ميترسم ميگم هيچي نگم فقط دعوا نشه چون بلافاصله به خانوادم خبر ميدن خانواده منم خيلي حساسن نميخام اونا ناراحت شن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهي آمين  من ادم ارومي هستم باهيشكي كار ندارم سرم تو زندگي خودمه هيچكس نميتونه بگه فلاني بهم ب ...

به قول یه بنده خدایی وقتی میری جنگل تو گرگ نمیخوری اما دلیلم نمیشه گرگ تو رو نخوره

شمام هر چی سرت به کار خودت باشه به کسی بدی نکنی بازم رو کسی اثر نداره اونا مطابق ذات خودشون رفتار میکنن و شما مطابق ذات خودت

به فکر کوچولو هات باش که ناراحتی هاتو متوجه میشن

اونارو هم با ذات خودشون تنها بزار و بهشون فکر نکن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792