2821
2789
خدارو به حسین و شش ماهه حسین قسم دادم واست دعا کردم و توحید خوندم

خيلييييي ممنونم خاهر عزيزم الهي به حق امام حسين بهترينا نصيبت بشه و حاجت روا شي❤️❤️❤️

خدایا برای همه چی شکرت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم براتون زیارت عاشورا و قران میخونم الهی بزودی زود حاجت تون برآورده میشه

الهی آمین

برای منم دعا کنید دو هفته ی دیگه باید برم واسه سونوی قلب نی نیم بعد از چندین سال انتظار خدای بزرگ منو مورد لطف قرارداده دعا کنید نی نیم قلبش تشکیل شده باشه.

❤❤❤❤

عزیزم براتون زیارت عاشورا و قران میخونم الهی بزودی زود حاجت تون برآورده میشه الهی آمین برای منم دع ...

خيليييي ممنونم خاهر جان چشممم منم الان براتون زيارت عاشورا ميخونم از ته قلبم ميخام بچت صحيح و سالم باشه و به سلامتي به دنيا بياد ❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا برای همه چی شکرت

عزیزم براتون زیارت عاشورا و قران میخونم الهی بزودی زود حاجت تون برآورده میشه الهی آمین برای منم دع ...

اگ دوس داريد اسمتون رو بگيد ميخام براتون بخونم دعا كنم 

خدایا برای همه چی شکرت

خيليييي ممنونم خاهر جان چشممم منم الان براتون زيارت عاشورا ميخونم از ته قلبم ميخام بچت صحيح و س ...

الهی آمین

یک دنیا سپاس

عزیزم دعاهای روزانه حضرت فاطمه رو هم بخون خیلی حاجت میده کوتاه هم هستند من که اگه یکروز  دعای حضرت فاطمه رو نخونم اون روز برام روز خوبی نیست حاجتمو هم مدیون حضرت فاطمه عزیزم هستم الهی قربونش برم که خیلی پاک و مظلومه .

الهی آمین یک دنیا سپاس عزیزم دعاهای روزانه حضرت فاطمه رو هم بخون خیلی حاجت میده کوتاه هم هستند من ...

چشم ان شاءالله به ابروي شما كه ابرو داريد پيش بانوي دو عالم منم حاجتمو بگيرم 

خدایا برای همه چی شکرت

چشم ان شاءالله به ابروي شما كه ابرو داريد پيش بانوي دو عالم منم حاجتمو بگيرم 

قربونت برم عزیزم چشمتون بی بلا 

حتما بهشون متوسل بشید مطمئن باشید حاجتتونو میده .

التماس دعا 🌷🌷🌷🌷

بله عزيزم منم اسمم زهراست ان شاءالله حاجت روا شيد به حق امام حسين ❤️❤️❤️❤️

سپاس عزیزم 

انشالله بزودی زود تاپیک میزنی که حاجتتون برآورده شده مطمئن باشید حضرت فاطمه حاجت تون را میدن .

سپاس عزیزم  انشالله بزودی زود تاپیک میزنی که حاجتتون برآورده شده مطمئن باشید حضرت فاطمه حاجت ت ...

فداتشم خاهر جان ان شاءالله ميزنم حتما حاجت گرفتم شما ان شاءالله بچتون صحيح و سالم بدنيا مياد و زندگيتون شيرين تر ميشه ،، زيارت عاشورا خوندم ب نيتتون و براتون خيلي دعا كردم حاجت روا شيد به حق اين ماه و به حق امام حسين و اهل بيتش❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا برای همه چی شکرت

فداتشم خاهر جان ان شاءالله ميزنم حتما حاجت گرفتم شما ان شاءالله بچتون صحيح و سالم بدنيا مياد و زندگي ...

خیلی ممنونم عزیزدلم الهی بزودی حاجتتون را میگیرید ، منم از ته قلبم براتون دعا کردم و زیارت عاشورا و صدتا صلوات و سوره واقعه خوندم الهی به حق این ماه بزودی زود حاجتتونو میگیرید.

الهی آمین

فداتشم خاهر جان ان شاءالله ميزنم حتما حاجت گرفتم شما ان شاءالله بچتون صحيح و سالم بدنيا مياد و زندگي ...

عزیز دلم زیارت عاشورا هم الان براتون خوندم و دعاتون کردم خدا و پیامبرش را به حضرت فاطمه قسم بده مطمئن باش بزودی زود حاجت روا میشی.

دعاهای روزانه حضرت فاطمه هم حتما بخونید انشالله تاپیک برآورده شدن حاجتتون را بزودی زود میبینم.

التماس دعا

یا حق