بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای منم دعا کنید دو هفته ی دیگه باید برم واسه سونوی قلب نی نیم بعد از چندین سال انتظار خدای بزرگ منو مورد لطف قرارداده دعا کنید نی نیم قلبش تشکیل شده باشه.
خيليييي ممنونم خاهر جان چشممم منم الان براتون زيارت عاشورا ميخونم از ته قلبم ميخام بچت صحيح و س ...
الهی آمین
یک دنیا سپاس
عزیزم دعاهای روزانه حضرت فاطمه رو هم بخون خیلی حاجت میده کوتاه هم هستند من که اگه یکروز دعای حضرت فاطمه رو نخونم اون روز برام روز خوبی نیست حاجتمو هم مدیون حضرت فاطمه عزیزم هستم الهی قربونش برم که خیلی پاک و مظلومه .
سپاس عزیزم انشالله بزودی زود تاپیک میزنی که حاجتتون برآورده شده مطمئن باشید حضرت فاطمه حاجت ت ...
فداتشم خاهر جان ان شاءالله ميزنم حتما حاجت گرفتم شما ان شاءالله بچتون صحيح و سالم بدنيا مياد و زندگيتون شيرين تر ميشه ،، زيارت عاشورا خوندم ب نيتتون و براتون خيلي دعا كردم حاجت روا شيد به حق اين ماه و به حق امام حسين و اهل بيتش❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فداتشم خاهر جان ان شاءالله ميزنم حتما حاجت گرفتم شما ان شاءالله بچتون صحيح و سالم بدنيا مياد و زندگي ...
خیلی ممنونم عزیزدلم الهی بزودی حاجتتون را میگیرید ، منم از ته قلبم براتون دعا کردم و زیارت عاشورا و صدتا صلوات و سوره واقعه خوندم الهی به حق این ماه بزودی زود حاجتتونو میگیرید.