2777
2789
عنوان

جنسیت بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 23 پست

الانم خودتو شاد نشون بده و بگو دوست داشتم دختربشه ک دیگ هیچی نگن،اگ رو بدی سوارت میشن و بعدا دخملی هم ناراحت میشه،ب عروسک و گل سر و دامن و...فک کن😁بخدا همون قدر ک پسر بچه خوبه دختر هم خیلی خوبه 🥰♥

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بخدا خوذم انقدر شاکرم که حد نداره  چون من کلا تمام علایم تنبلی تخمدان شدید دارم و اصصصصلا فک ن ...

خب  حالا صبرکن و ببین وقتی اومد شوهرت چطوری بهش محبت میکنه جوری ک تو حسودیت میشه،بهش زمان بده😁

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

من درکت میکنم چون خودمم این روزا رو کشیدم،حتی میدونم اگ دومی هم دختربشه چقدر اذیتم میکنن و جاریم چه کیفی خواهد کرد😤چون پیش خانواده شوهر ک پسردوستن عزیزتر میشه🥴 ولی برام مهم نیست،خواست خدا بالاتره از همه چیز

اسی بخدا اولش سختتونه. بعد ک دنیا بیاد براتون بهترین میشه

تو تاپیک قبلیت دیدم گفته بودی با ناب پسره با فری بتا دختر

یعنی تو ان تیت نابش قشنگ بالا بوده؟

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹

اسی بخدا اولش سختتونه. بعد ک دنیا بیاد براتون بهترین میشه تو تاپیک قبلیت دیدم گفته بودی با ناب پسره ...

آره کاملا بالا بود 

من بخاطر حرفای بقیه برام مهم بود و پیگیری میکردم، وگرنه از روز اول دلم میگفت دختره، سونو ان تی و آنومالی هم گفتن دختر

آره کاملا بالا بود  من بخاطر حرفای بقیه برام مهم بود و پیگیری میکردم، وگرنه از روز اول دلم میگ ...

میدونم. من تو شرایطت بودم. و حتی دور از جونت و دور از جون همه دخترمو تو ماه ۷ از دس دادم. ای شد ک دیگه برام حرف مردم اهمیت نداره

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹