2777
عنوان

جنسیت بچم

317 بازدید | 23 پست

سلام

بچه ها من خودم از دوران مجردی خیلی بچه پسر دوس داشتم، چون خودم بخاطر دختر بودنم خیلی آزار روحی دیدم

وقتی ازدواج کردم فهمیدم شوهرمم دیوونه پسر بچه هاست

و خانوادشم بدتر از خودش 

الان باردارم و از وقتی باردار شدم خودم میگفتم فقط سلامتیش و جنسیت مهم نبود برام

ولی همه میگفتن بچت پسره 

خانواده خودم و شوهرم و شوهرم  همه و همه فقط پسر پسر میکردن

الان رفتم سونو بچم دختره 

به شوهرم گفتم نمیخواست باور کنه 

اخرش کلی قسم خوردم ناراحتی رو تو صداش فهمیدم و سریع گوشی رو قطع کرد 

خیلی دلم شکسته میدونم بقیه هم بفهمن همین عکس العمل رو دارن 

چیکار کنم بنظرتون؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با این طرز تفکر شما دارید این زنجیره بد رو ادامه میدید ، یعنی شما دختر بودی و راضی نبودی و شرایطت خوب نبود و این طرز تفکر رو برای دخترت هم داری اجرا میکنی

هیچ جنسیتی برتری نداره ، و اینکه کسی بخواد جنسیتی رو برتری بده گناه بزرگی انجام داده 

همه زن ها با برتر دونستن جنسیت پسر هست که خودشون رو حقیر و محدود میکنند( یکی از دلایلی که من فمینیسم نیستم ) 

بهتره چشم تون رو باز کنید و ببینید دخترایی که خوب و بدون محدودیت بزرگ میشن چقد میتونن موفق باشن 

لطفاً آروم باشیم ❤️🥺 

منم دقبقا این روزا رو داشتم پنج سال قبل،شوهرم بامن قهر کرد🙄انگار تقصیر ماست! خودمم ناراحت بودم شبش کلی گریه کردم از رفتار بقیه،جاریم.پسردارشده بود و خیلی میزدنش تو سر من!خودشم خیلی پز میداد😐، اما بعد ک دخترم اومد ب دنیا عاشفش شدن،شوهرم میگه دخترمو با کل دنیا عوض نمیکنم😁همیشه بهش میگه دردت ب قلبم و...الان برا بارداری دوم مشکل داریم،شوهرم میگه دخترمون هدیه خداست قدرشو ندونستیم،حالا میگه پسر کیلو چنده و...الان خودم پسر دوست دارم ک انگار قسمت نیست

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

شکر خدارو کن.و از خدا بخواه سالم بیاد.به خود خدا قسم هیچ فرقی نداره.هردوتاش خوبه.ناشکری نکن.استارتر دعام کن فردا سزارین میشم ۳۵ هفته ام.دعا کن دخترم سالم باشه.سلامتی مهمترینه.دختر وپسر برابرن برابر.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

مگه بخاطر اطرافیان بچه دارشدی اون بچه الان همه امیدش به شماست ول کن حرفای این واون رو الان او بچه یه مادر قوی ومحکم ومهربون میخاد که بکوبه تودهن ادمایی که اونو بخاطر جنسیتش میخوان عزیزم شما مادرشی شما حداقلاین طرزفکرو بزارکنار اطرافیانت گذشته شما اشتباه میکردن بخاطر دختربودنتون شماروقضاوت میکردن شما کاردرست روبکن واین بچه روطوری تربیت کن وباربیارکه بشه ارزوی خیلیا ودراخر نمیخوام ازجنسیت دختر دفاع کنم وجنس پسر روبکوبونم من خودم یه پسر ۶ ساله دارم دوست دارم دومی اگه خدابخاد دختربشه هرچند مهم تربیت بچس ولی دختر یه نمه دلسوزتر میشه خدا حفظش کنه برای منم دعا کن 

انقدر دوس داشتین یه رژیم قبلش میگرفتی  حالا هم اون طفل معصوم میفهمه ناراحتیتو  با خودت ک ...

هرچی گفتم رژیم شوهرم گفت هرچی خدا بخواد تهش همون میشه اینا همش حرفه! 

شکر خدارو کن.و از خدا بخواه سالم بیاد.به خود خدا قسم هیچ فرقی نداره.هردوتاش خوبه.ناشکری نکن.استارتر ...

انشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم 😘

من از وقتی بارداز شدم فقط میگم سلامتیش

ولی خب تو این دوران آدم حساس میشه و کوچک ترین حرفی دلشو میشکنه

هرچی گفتم رژیم شوهرم گفت هرچی خدا بخواد تهش همون میشه اینا همش حرفه! 

گلم رژیم هم میگرفتی بازم خواست خدا میشد،دیگه گذشت، حالا بچه دومتو رژبم بگیر ان شاءالله پسردارم میشی،والا کسانی که بدون دردسر باردار میشن واقعا نباید ناشکری کنن،خیلیا در حسرت یه بجه هستن دخترو پسرم فرق نداره، من دخترم راحت اومد تودلم بدون دردسر🥰 ناشکری کردیم حالا یک ساله درگیر دوا درمونم نمیشه،کلی دارو هورمونی خودم،کلی شوهرم،کلی استرس ک کسی نفهمه مخصوصا خانوادش و....😔😔خداروشکر کن،محل ب بقیه نده،اگ پسرم میوردی میگفتن وای دختر دلسوز تره و فلان،الان خانم هایی ک پسر دارند هم دوست دارن دختردار بشن،پس بدون فرقی نداره،ان شاءالله دومی پسر میشه 🥰

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲