2777
2789
عنوان

دکتر بیوس مامایی

636 بازدید | 17 پست

تو دوران بارداری رفتید پیشش؟ 

برای نوبت دهی سختش شلوغیش 

ماشین خور نبودنش 

در دسترس نبودنش(شماره تماس برای مواقع اضطراری نداره)

کلاس ورزش بارداری نداشتنش

سر زایمان نیومدنش 

چیکار کردید ؟ 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
قمی؟ بیوس دکتر نیس که ماماست

اره قمم 

شما رفتی پیشش؟ 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه نرفتم دوستم میرفت  سنش بالاست تقریبا مطبشم شلوغ میشه

اره 

در کنار بدی هاش علمش فوقالعده زیاده 

راحترین راه درمانو میره 

نگرانی نمیده و سعی میکنه ارومت کنه 

کلا با اخلاقش جورم 

قمی؟ بیوس دکتر نیس که ماماست

دکتر خودتون کیه ؟ هزینه هاش چطوره 

اره  در کنار بدی هاش علمش فوقالعده زیاده  راحترین راه درمانو میره  نگرانی نمیده و ...

اهم دوستمم تنبلی داشت

من پیش دکتر طیبه قاسمی میرم فوق العاده ست اونم از هر جهت

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
دکتر قاسمی ویزیتش منظورته؟ با تامین اجتماعی ۴۵

برای سونو کجا میفرستن؟ 

کلاس ورزش هم داره؟ 

سر زایمان میاد؟ 

در دسترسه؟ 

برای سونو کجا میفرستن؟  کلاس ورزش هم داره؟  سر زایمان میاد؟  در دسترسه؟

آره زود نوبت میده واسه زایمانم می آد 

نه ورزش و باید بری مرکز مامایی

سونو ترجیحش کیمیاست دکتر امین پور

بهترینه تو قم سونوش من از اول واسه ان تی و آنومالی و همه چی میرم پیش اون فقط باید ۳ هفته پیش وقت بگیری شلوغ میشه

آره زود نوبت میده واسه زایمانم می آد  نه ورزش و باید بری مرکز مامایی سونو ترجیحش کیمیاست دکتر ...

بدون نوبت وقت نمیده برم بشینم بین مریض

من میخوام پنجشنبه برم 

بدون نوبت وقت نمیده برم بشینم بین مریض من میخوام پنجشنبه برم 

پنجشنبه نیست مطب

کجایی پردیسان؟

اگه پردیسانی ۵ شنبه صبح درمانگاه پردیسان نگاه میکنه

پنجشنبه نیست مطب کجایی پردیسان؟ اگه پردیسانی ۵ شنبه صبح درمانگاه پردیسان نگاه میکنه

نه سمت شاسیدعلی ام 

مطبش کجاس راستی؟