2777
2789
عنوان

سرطان پستان

245 بازدید | 17 پست

دوستان کسی بوده که خدایی نکرده کسی از اطرافیانش سرطان پستان داشته باشه که متاستاز کرده به ریه و استخوان و یکمم از کبدش خوب میشه یانه؟؟ خسته شدیم بخدا دکترا اصلا جواب درست حسابی نمیدن الانم که شیمی درمانی نمیکننش واسه اینکه کلیه هاش مشکل داره سنشم بالاس

خدایا یعنی میشه مادرشدنو دوباره تجربه کنم🥺🙏🏻 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مادربزرگمه هرشب ناله هاو گریه هاشو میشنویم حالمون بد میشه خودشم تو عذابه اخه

دعا کنید راحت شه عزیزم خیلی سخته تو این شرایط موندن😣😢

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
دعا کنید راحت شه عزیزم خیلی سخته تو این شرایط موندن😣😢

شما مادربزرگتون خیلی طول کشید فوت شدن؟؟

شما مادربزرگتون خیلی طول کشید فوت شدن؟؟

از وقتی فهمیدیم تا فوتش ۶ ماه البته با سکته فوت کرد دکتر گفت سکته م نمیکرد نهایت ۴ ۵ ماه میموند خداروشکر زیاد عذاب نکشید

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
از وقتی فهمیدیم تا فوتش ۶ ماه البته با سکته فوت کرد دکتر گفت سکته م نمیکرد نهایت ۴ ۵ ماه میموند خدار ...

مریضیشون چی بود؟

دکتر فتانه ضیایی خیلی دلسوزن و خوب پیگیری میکنن.دوست مامانم سه سال پیش فهمید سرطان سینه  داره. یعنی هر کی  اسم یه دکتر میگفت که خوبه، شوهرش اینو میبرد... آخرین دکتری که رفت و دیگه تحت نظرش موند دکتر ضیایی بود. یادمه اون موقع شیمی درمانی میکرد.. الان خداروشکر خوبه... ولی همش مراقبه و هر چند وقت یه بار آزمایش میده.

پیش کدوم دکترا بردینش؟؟ دکتر نفیسی هم رفتین؟ یکی از بهترین جراحای پستان هستن 

همسایه ما مادرش چند سال پیش سرطان سینه گرفت خیلیم دکترای مختلف رفتن اما هیچکدوم نتونستن خوبش  کنن آخری رفتن پیش دکتر نفیسی تا حالش یکم بهتر شد الانم حدود  سال اینا میگذره اما تحت مراقبته رسیدگیشون خیلی خوبه فقط اکه بتونی وقت بگیری چون خیلی شلوغن

بچه ها من کیست سینه دارم با سرطان سینه فرق داره ؟ تو حموم یه چیز گرد تو سینم حس کردم....خیلی می ترسم  واقعا ؟امروز مرکز سرطان ایران با دکتر هادی مولانا وقت گرفتم.... ولی خب تا قطعی مشخص شه چیه من میمیرم و زنده میشم...میشه لطفا راهنماییم کنید.